Budget-bed.nl
Samenwerking Leerwerkplaats DRV vastgelegd in overeenkomst

Samenwerking Leerwerkplaats DRV vastgelegd in overeenkomst


Geplaatst op: 14 januari 2019

Op dinsdag 8 januari 2019 heeft er een nieuw Alliantie Lab werksessie plaatsgevonden op de nieuwe locatie van Leerwerkplaats De Ronde Venen. Inmiddels is het project Leerwerkplaats De Ronde Venen en het Jongerenwerk De Ronde Venen verhuisd naar de nieuwe locatie, in de voormalige basisschool O.B.S. De Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.

Doel van de werksessie was de samenwerking met het netwerk te verbeteren en taken, verantwoordelijkheden en verwachtingen vast te leggen. Hiervoor is er een samenwerkingsovereenkomst ontwikkeld die samen met de samenwerkingspartners is getekend. Deze werksessie vond plaats op initiatief van het Oranje Fonds onder de professionele begeleiding van adviesbureau Van de Bunt.

Leerplicht ambtenaren Saskia Boldewijn en Anky Bots tekende de samenwerkingsovereenkomst namens Leerplicht De Ronde Venen, zorgcoördinator Natalie Mulder namens het Veenlanden College en manager Rian Koppes namens Reinaerde.

Binnenkort zullen Scholengemeenschap Thamen (Uithoorn) en Altra College (Amsterdam) en diverse andere scholen in de regio (Woerden, Hilversum, Hoofddorp, Utrecht, Amstelveen) volgen in het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 12:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Samenwerking Leerwerkplaats DRV vastgelegd in overeenkomst

Op dinsdag 8 januari 2019 heeft er een nieuw Alliantie Lab werksessie plaatsgevonden op de nieuwe locatie van Leerwerkplaats De Ronde Venen. Inmiddels is het project Leerwerkplaats De Ronde Venen en het Jongerenwerk De Ronde Venen verhuisd naar de nieuwe locatie, in de voormalige basisschool O.B.S. De Trekvogel aan de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: