001 -Family

Benthe wint fiets bij ballonnenwedstrijd De scholen zijn weer begonnen


Geplaatst op: 2 november 2011

Benthe van Schuppen uit groep 4 van obs Samen Een heeft met haar ballon een fiets gewonnen. Haar ballon had van de 285 ballonnen de langste afstand afgelegd, hij was namelijk in Speuld aangekomen, een dorpje iets voorbij Ermelo. De ballon heeft 87,1 kilometer afgelegd. Als prijs mag Benthe in het voorjaar een fiets uitzoeken bij de Hema in Hoofddorp. Vrijdag 28 oktober heeft wethouder Ulla Eurich aan Benthe symbolisch haar prijs uitgereikt onder het toeziend oog van al haar schoolgenootjes. Zij feliciteerde Benthe met haar prijs en benadrukte in haar speech: "Ik vind het erg belangrijk dat alle leerlingen lopend of fietsend naar school komen. Dat is veel veiliger en natuurlijk ook heel gezond."

Weer samen naar school
De ballonnenwedstrijd bij obs Samen Een vond plaats in het kader van de campagne van Veilig Verkeer Nederland: "De scholen zijn weer begonnen". In deze jaarlijkse campagne van VVN wordt aan automobilisten bij het begin van het schooljaar gevraagd om extra op kinderen te letten.
In samenwerking met de stadsregio Amsterdam steunt de gemeente Aalsmeer de campagne van VVN.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Benthe wint fiets bij ballonnenwedstrijd De scholen zijn weer begonnen

Benthe van Schuppen uit groep 4 van obs Samen Een heeft met haar ballon een fiets gewonnen. Haar ballon had van de 285 ballonnen de langste afstand afgelegd, hij was namelijk in Speuld aangekomen, een dorpje iets voorbij Ermelo. De ballon heeft 87,1 kilometer afgelegd. Als prijs mag Benthe in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: