001 - Homan Zonnepanelen
Tympaan-De baat start nieuwe Lotgenotengroep op 30 januari

Tympaan-De baat start nieuwe Lotgenotengroep op 30 januari


Geplaatst op: 14 januari 2019

Veel mensen voelen zich wel eens somber. Bijvoorbeeld als er iets vervelends is gebeurd, zoals conflicten met anderen, bij tegenslag of ziekte. Maar soms blijft die somberheid bestaan. Alles lijkt dan kleurloos en je beleeft nergens meer plezier aan. Naast de somberheid kunnen er ook klachten zijn zoals slaap- en eetproblemen, vermoeidheid, hoofdpijn of schuldgevoelens.

Soms kan het helpen om andere mensen met depressieve klachten te ontmoeten en je ervaringen met hen te delen. Lotgenotencontact schept een bijzondere band tussen mensen. Heb je klachten van depressieve aard of sterke stemmingswisselingen dan is aansluiting bij zo’n groep misschien wel iets voor jou.

Binnen de groep kan en mag iedereen op zijn eigen wijze meedoen. Hoewel je natuurlijk op bepaalde momenten kunt kiezen om alleen te luisteren, is er gelegenheid tot een actieve inbreng van iedereen. Wel werken we met een aantal basis principes zoals groepsgeheim en respect voor elkaar, dit om het  gevoel van vertrouwen en veiligheid in de groep te waarborgen.

De bijeenkomsten vinden één keer per maand plaats op de laatste woensdag van de maand in de Buurtkamer in Mijdrecht van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Deelname vindt plaats na een intakegesprek. Hiervoor kunt u contact opnemen met Marianne White (0297) 230280 of m.white@stdb.nl

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de groep.


Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 21:18

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tympaan-De baat start nieuwe Lotgenotengroep op 30 januari

Veel mensen voelen zich wel eens somber. Bijvoorbeeld als er iets vervelends is gebeurd, zoals conflicten met anderen, bij tegenslag of ziekte. Maar soms blijft die somberheid bestaan. Alles lijkt dan kleurloos en je beleeft nergens meer plezier aan. Naast de somberheid kunnen er ook klachten zijn zoals slaap- en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: