001 - Homan Zonnepanelen
Acht woningen ontruimd vanwege vreemde lucht Loenen aan de Vecht

Acht woningen ontruimd vanwege vreemde lucht Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 14 januari 2019

Acht woningen aan de Hunthum in Loenen aan de Vecht zijn maandagavond lange tijd ontruimd geweest vanwege een vreemde lucht.

Zeker 20 bewoners, onder wie een paar kinderen, werden rond 21:00 uur hun woning uitgehaald vanwege de aanwezigheid van een vreemde lucht. In eerste instantie werd gedacht aan een gaslucht, maar dat bleek al gauw anders.

In meerdere woningen werd een nare lucht waargenomen wat vergelijkbaar was met een benzinegeur. Een aantal woningen werd uit voorzorg afgesloten van het gas en elektra. De brandweer heeft uiteindelijk in zestien woningen onderzoek gedaan, maar kon geen exacte oorzaak achterhalen. De lucht bleek uit het riool te komen.

Na ruim twee uur werden de woningen vrijgegeven en werden de bewoners ingelicht. De gemeente gaat dinsdag onderzoek doen in het riool. Deze wordt waarschijnlijk leeggepompt.

Laatst bewerkt op: 14 januari 2019 23:26

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Acht woningen ontruimd vanwege vreemde lucht Loenen aan de Vecht

Acht woningen aan de Hunthum in Loenen aan de Vecht zijn maandagavond lange tijd ontruimd geweest vanwege een vreemde lucht. Zeker 20 bewoners, onder wie een paar kinderen, werden rond 21:00 uur hun woning uitgehaald vanwege de aanwezigheid van een vreemde lucht. In eerste instantie werd gedacht aan een gaslucht, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: