001 -Brouwer Transport
Digitaal innoveren en ondernemen op Radio Aalsmeer

Digitaal innoveren en ondernemen op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 15 januari 2019

Een digitale week voor Radio Aalsmeer: zowel Erwin Blom als de lokale ondernemer Joeri Visser worden geïnterviewd. Blom is te gast bij ‘Blikopener Radio’ en Visser is de 239’e gast in ‘Door de Mangel’. Verder hoort u deze week weer programma’s zoals ‘Goed Nieuws’ op de dinsdagavond, ‘Jukebox’ en ‘Met Peter in de Ether’ op woensdag, ‘Halte Zwarteweg’ op donderdag en ‘Let’s Go’ op vrijdag.

Media- en innovatiespecialist Erwin Blom bij ‘Blikopener Radio’
Welke vernieuwingen zijn er op het gebied van digitale media? En hoe kunnen we deze technische veranderingen gebruiken om te groeien? Maandag 21 januari verwelkomen we Erwin Blom, media- en innovatie-expert bij The Crowds. Hij is o.a. bezig met de Productschool, een initiatief dat bedrijven en personen laat zien hoe je nieuwe tools kunt inzetten om een idee te vertalen naar een product. Naast een mooie gast, hebben we deze week ook een extra bijzondere locatie: het Dak van Amsterdam! We zenden uit met zicht op de duizenden lichtjes van onze hoofdstad.

Afgelopen maandag 14 januari was theoloog Alain Verheij bij ons. Hij vertelde onder meer over de lessen die Bijbelverhalen nog steeds kunnen bieden aan de 21e-eeuwer. Luister het terug op www.radioaalsmeer.nl (gemist à maandag 14 januari à Blikopener Radio).

Webdesigner Joeri Visser in 'Door de Mangel'

Mylène en Elbert interviewden in de vorige aflevering hondencoach Nancy Bakker. Zij gebruikt haar hond Fergie bij het coachen van volwassenen en kinderen. “Een hond kan de drempel voor een cliënt lager maken om zich open te stellen”, aldus de Brabantse van geboorte, die het geweldig vindt om de kwaliteiten van iemand te ontdekken. Ze noemt zichzelf enthousiast, sensitief en bescheiden. “Vroeger stond ik graag op het podium in playbackshows op school. Nu vind ik dat best wel spannend”.

Ook Nancy maakt de interviewketen weer langer: voor maandag 21 januari heeft zij Joeri Visser gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. “Hij is 25 en net gestart als ondernemer. Als webdesigner maakt hij o.a. websites, webshops en ontwerpt hij logo’s. Ik wil graag van hem weten wat drijft om op zo’n jonge leeftijd een eigen bedrijf te starten”, aldus de Aalsmeerse hondencoach. Deze en nog vele andere vragen beantwoordt de 239e gast vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.


Laatst bewerkt op: 15 januari 2019 09:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Digitaal innoveren en ondernemen op Radio Aalsmeer

Een digitale week voor Radio Aalsmeer: zowel Erwin Blom als de lokale ondernemer Joeri Visser worden geïnterviewd. Blom is te gast bij ‘Blikopener Radio’ en Visser is de 239’e gast in ‘Door de Mangel’. Verder hoort u deze week weer programma’s zoals ‘Goed Nieuws’ op de dinsdagavond, ‘Jukebox’ en ‘Met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: