001 - Homan Zonnepanelen
3e prijs voor Dansstudio Sietske

3e prijs voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 15 januari 2019

Op zondag 9 december deed Dansstudio Sietske mee aan de Shell We Dance danswedstrijd in theater Junushoff in Wageningen.

Bij deze wedstrijd zijn er verschillende categorieën. De teams van Dansstudio Sietske kwamen uit in de categorie "Showdance". Voor de DSS Girls (t/m 10 jaar), was het voor de meeste meiden hun tweede wedstrijd. Omdat ze de eerste keer zo goed hadden gedanst, waren ze nu bang dat ze dat niet konden evenaren.

Bij aankomst in het theater in Wageningen werd duidelijk dat het om een groots spektakel ging met hele goede showdansgroepen. Alle ouders kwamen aanmoedigen en de theaterzaal was tot de nok gevuld. De DSS Girls waren als 4e aan de beurt. Na de nodige zenuwen mochten ze eindelijk het podium op en daar dansten ze de sterren van de hemel. Zij dansten op een muziek mix met allemaal nummers waar het woord `girls` in voor komt. Super enthousiast kwamen ze van het podium af en vertelden trots over alles wat er de afgelopen 3 minuten op het podium was gebeurd. Gelukkig ging alles goed en was het wachten op de uitslag.

Omdat de concurrenten ook echt extreem goed waren, hadden ze niet durven hopen op een prijs maar al snel werd duidelijk dat ze toch een beker mee naar huis mochten nemen. Nadat de meisjes hoorden dat ze 3e waren geworden, klonk er niet alleen een luid applaus uit het publiek maar begonnen de danseressen super hard te gillen. Zo onverwacht, zo blij, zo trots.

Al met al was het een zeer geslaagde dag met een prachtige nieuwe beker voor in de prijzenkast.


Laatst bewerkt op: 15 januari 2019 09:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e prijs voor Dansstudio Sietske

Op zondag 9 december deed Dansstudio Sietske mee aan de Shell We Dance danswedstrijd in theater Junushoff in Wageningen. Bij deze wedstrijd zijn er verschillende categorieën. De teams van Dansstudio Sietske kwamen uit in de categorie "Showdance". Voor de DSS Girls (t/m 10 jaar), was het voor de meeste meiden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: