001 - Homan Zonnepanelen
SGP trapt campagne af in Vinkeveen

SGP trapt campagne af in Vinkeveen


Geplaatst op: 15 januari 2019

De provinciale SGP trapt haar campagne af in Vinkeveen. Vrijdag 25 januari komen lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg en senator Diederick van Dijk naar Vinkeveen om de campagne van de provinciale verkiezingen 2019 officieel af te trappen.

Lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg zal speciaal ingaan op de provinciale taak om genoeg woningen te bouwen en op het belang van een goed openbaar vervoer. Thema's die een prominente plaats innemen in de campagne van de SGP, maar ook actueel zijn in De Ronde Venen. Thema van de SGP-campagne is een Gezond Utrecht. Diederick van Dijk zal het belang van deze verkiezingen voor de Eerste Kamer onderstrepen. Lokaal fractie-assistent Ton van Sligtenhorst neemt plaats in het forum.

Van den Dikkenberg licht de keuze voor Vinkeveen toe: 'Als SGP hebben we in De Ronde Venen een behoorlijke achterban, die we niet graag vergeten. Bovendien spelen de thema's die we in onze campagne naar voren brengen in deze gemeente bijzonder. Er zijn verschillende mobiliteitsknelpunten, de woningmarkt staat stevig onder druk en er is al heel wat kritiek geuit op het openbaar vervoer in De Ronde Venen sinds de nieuwe concessie. Voor al deze dingen hebben wij de afgelopen jaren aandacht gevraagd en dat doen we de komende jaren opnieuw. Vinkeveen is een goed voorbeeld van een kern die we graag vitaal houden.'


Laatst bewerkt op: 15 januari 2019 13:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SGP trapt campagne af in Vinkeveen

De provinciale SGP trapt haar campagne af in Vinkeveen. Vrijdag 25 januari komen lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg en senator Diederick van Dijk naar Vinkeveen om de campagne van de provinciale verkiezingen 2019 officieel af te trappen. Lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg zal speciaal ingaan op de provinciale taak om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: