001 -Brouwer Transport
Mening van inwoners gevraagd bij voorbereiding gemeentebegroting

Mening van inwoners gevraagd bij voorbereiding gemeentebegroting


Geplaatst op: 16 januari 2019

Aan welke onderwerpen moet de gemeente de komende jaren aandacht besteden? Wat moet voorrang krijgen en waar kan misschien minder aandacht aan worden besteed? De gemeenteraad wil graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden. Door een enquête in te vullen kunnen inwoners hun mening geven.        

Elk jaar stelt de gemeenteraad de gemeentelijke begroting vast. Daarin staat welke doelen de gemeente het volgende jaar wil bereiken en waar het geld aan wordt besteed. Voorafgaand aan de begroting wordt een zogenaamde Kadernota opgesteld. Daarin worden de hoofdlijnen en de belangrijkste onderwerpen voor de nieuwe begroting geschetst.

Wat vindt u belangrijk?

De gemeente heeft een eerste aanzet voor de Kadernota gemaakt en een aantal belangrijke onderwerpen voor komend jaar benoemd. De gemeenteraad wil graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden. Daarom is de enquête opgesteld. De uitslag van deze enquête gebruikt de gemeenteraad bij het bepalen van de belangrijkste onderwerpen en het vaststellen van de Kadernota. Op die manier kan rekening worden gehouden met onderwerpen die inwoners belangrijk vinden. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. Gegevens worden anoniem en vertrouwelijk behandeld. De enquête is te vinden op www.derondevenen.nl/enquete. Invullen kan tot en met 31 januari 2019.


Laatst bewerkt op: 16 januari 2019 13:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mening van inwoners gevraagd bij voorbereiding gemeentebegroting

Aan welke onderwerpen moet de gemeente de komende jaren aandacht besteden? Wat moet voorrang krijgen en waar kan misschien minder aandacht aan worden besteed? De gemeenteraad wil graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden. Door een enquête in te vullen kunnen inwoners hun mening geven.         Elk jaar stelt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: