Marathon schaatswedstrijden weer begonnen voor de Nooit Gedachters


Geplaatst op: 2 november 2011

De marathoncompetitie op de Jaap Eden baan in Amsterdam is weer van start gegaan. Vorig jaar hadden de rijders van IJsclub Nooit Gedacht de club competitie gewonnen en dit jaar willen ze zeker weer mee doen om de prijzen.

Als eerste waren de Masters aan de beurt met als eerste groep de M2. Na een felle strijd met veel valpartijen kwamen alle Nooit Gedachters over de finish. Jan van der Zon uit Wilnis kwam als beste uit de strijd met een mooie derde plaats. Vlak daar achter kwam Henk Regelink als vijfde over de streep. Wat verder op de twintigste plaats, Jos Aarsman en op de tweeëntwintigste plaats René Elenbaas.

Daarna waren de M3 rijders aan de beurt. Dit is de grootste groep met meer dan 100 rijders. In deze klasse rijden 16 Nooit Gedachters. Ton Hendrikse uit Vinkeven was de beste met een keurige zesde plek en Peter van der Meijden, die voor het eerst mee doet dit seizoen, een mooie negentwintigste plek.
Bij de Dames 3 doet Lisanne Immerzeel uit Wilnis mee maar het viel haar nog niet mee. Melissa van Pierre blaast een aardig toontje me bij de Dames 2. Het was een levendige wedstrijd met veel aanvallen. Melissa werd knap tweede, ze liet zich op de streep nog verrassen! Bij de B/C1 categorie haalden Niels Immerzeel een knappe tiende plek binnen en Jonathan Boom zat daar valk achter op de twaalfde plek. In die wedstrijd starten ook de C2 rijders. Dirk de Jong was gedreven bezig geweest en dat resulteerde in een mooie zesde plek. Mike Oudshoorn die voor het eerst mee deed op dit niveau werd knap veertiende. Dus er werden weer een hoop punten gescoord op alle fronten. Het beloofd een mooi seizoen te worden voor de rijders van IJsclub Nooit Gedacht!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Marathon schaatswedstrijden weer begonnen voor de Nooit Gedachters

De marathoncompetitie op de Jaap Eden baan in Amsterdam is weer van start gegaan. Vorig jaar hadden de rijders van IJsclub Nooit Gedacht de club competitie gewonnen en dit jaar willen ze zeker weer mee doen om de prijzen.Als eerste waren de Masters aan de beurt met als eerste groep … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: