001 - Homan Zonnepanelen
Nog steeds problemen met afvalverwerking in De Ronde Venen

Nog steeds problemen met afvalverwerking in De Ronde Venen


Geplaatst op: 17 januari 2019

De gemeente heeft nog steeds problemen met het lege van vuilcontainers in een aantal kernen van De Ronde Venen. Het lukte dinsdag niet alle restafvalcontainers te legen en naar verwachting duurt dit nog tot vrijdag. Is de container nog niet geleegd: laat deze aan de weg staan.

De afvalcontainers worden sinds 2019 op andere dagen geleegd dan inwoners en de gemeente gewend zijn. Dit en het vele aanbod vuil na de feestdagen zorgt ervoor dat de gemeente lang niet alle vuilniscontainers dinsdag geleegd heeft.

Honderden containers in Abcoude, Vinkeveen, Mijdrecht en Wilnis moesten daardoor noodgedwongen aan de weg blijven staan. De gemeente hoopte deze woensdag alsnog te legen, maar ook toen kwamen zij in tijd nood waardoor inwoners de containers ook donderdag aan de weg moeten zetten.

Wanneer de container donderdag voor 11:00 uur nog niet geleegd is, worden inwoners verzocht contact op te nemen met het Klant Contact Center van de gemeente. Naar verwachting wordt deze dan uiterlijk vrijdag alsnog geleegd.


Laatst bewerkt op: 17 januari 2019 06:29

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nog steeds problemen met afvalverwerking in De Ronde Venen

De gemeente heeft nog steeds problemen met het lege van vuilcontainers in een aantal kernen van De Ronde Venen. Het lukte dinsdag niet alle restafvalcontainers te legen en naar verwachting duurt dit nog tot vrijdag. Is de container nog niet geleegd: laat deze aan de weg staan. De afvalcontainers worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: