001 -Brouwer Transport
Praat Lokaal HSP: samen praten over hooggevoeligheid

Praat Lokaal HSP: samen praten over hooggevoeligheid


Geplaatst op: 21 januari 2019

Praat Lokaal HSP is een initiatief van Ouders Lokaal en bedoeld voor ouders die hooggevoeligheid ervaren en/of kinderen hebben die hooggevoelig zijn.

Praat Lokaal HSP is een plek voor ouders om met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. We praten over, luisteren naar en doen oefeningen m.b.t. het thema hooggevoeligheid. Zowel vanuit het hooggevoelige kind als vanuit de hooggevoelige ouder. Elke keer zullen we (ook op verzoek) een thema centraal zetten. Dus ben jij als ouder(s) hooggevoelig, of is je kind hooggevoelig of beiden en ervaar je dat dit soms best heftig is en zou je hier graag met gelijkgestemden over willen praten en willen delen? Kom dan ook! Niets moet. Jij bent oké helemaal zoals je bent en de sfeer is HSP Proof ;-). Dat betekent dat we vanuit respect en vertrouwen met elkaar delen en dat we een liefdevolle veilige sfeer creëren waarin we elkaar steunen en waar groei mogelijk is.

Voor en door ouders
Tijdens deze avond leer je van elkaars deskundigheid en voel je je gesteund door de herkenning in elkaars verhalen. Er wordt onderling ervaringen en tips uitgewisseld. Op verzoek kunnen specifieke thema’s besproken. Kom je ook naar het Praatlokaal Hoog gevoeligheid?

Het Praat Lokaal wordt begeleid door Cathelijn van Ingen, Kunstzinnig therapeut en HSP begeleider. Cathelijn is moeder van twee HSP dochters en is naast het voeren van haar praktijk (www.hsp-bewust.nl) vrijwilliger bij Ouders Lokaal.

Deelname en aanmelden
Praat Lokaal is er elke maand van 20:00-21:30 uur in De Broedplaats te Vinkeveen. Eerstvolgende Praat Lokaal HSP is er weer op maandagavond 28 januari aanstaande. Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen (zie agenda op de website). Deelname is gratis na aanmelding via de website deronddevenen.ouderslokaal.nl


Laatst bewerkt op: 21 januari 2019 15:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Praat Lokaal HSP: samen praten over hooggevoeligheid

Praat Lokaal HSP is een initiatief van Ouders Lokaal en bedoeld voor ouders die hooggevoeligheid ervaren en/of kinderen hebben die hooggevoelig zijn. Praat Lokaal HSP is een plek voor ouders om met elkaar te verbinden, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. We praten over, luisteren naar en doen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: