001 - Homan Zonnepanelen
Volop spektakel op zondag 27 januari bij KDO t.b.v. KWF Kankerbestrijding

Volop spektakel op zondag 27 januari bij KDO t.b.v. KWF Kankerbestrijding


Geplaatst op: 21 januari 2019

Rondom de wedstrijd van zondag 27 januari a.s.: KDO – Altior wil de selectie geld gaan inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk loten (€ 1,- per stuk) te verkopen. Na afloop van de wedstrijd (rond 16:15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn of haar prijs kan ophalen.

Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het KWF, zijn we met succes op zoek gegaan naar bedrijven en/of particulieren die een prijs willen sponsoren. Hieronder vindt u het overzicht van een aantal prijzen die u op zondag 27 januari kunt gaan winnen:

  • A&M Producties: een sweater 
  • Loogman Aalsmeer: autowasbonnen
  • Juwelier Sparnaay Uithoorn: een herenhorloge
  • Kwekerij De Noordpoel: opgemaakte plantenbakken
  • Miko Koffie Nederland: Miko Classico Crema koffiepakketten
  • Poldersport (Poldersporten voor een groep)

Daarnaast kunt u als bedrijf en/of particulier nog steeds prijzen / geldbedragen doneren.
Stuurt u hiervoor een e-mail naar sponsor@kdo.nl of doneer via de volgende website: https://acties.kwf.nl/fundraisers/httpsactieskwfnlfundraisersvKDO/svkdoinactievoorkwf 

Het allerbelangrijkste van deze loterij blijft echter dat u per lot een bijdrage levert aan KWF Kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.

Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Genefar B.V.
Genefar, gevestigd in Uithoorn, heeft de Kwakelse voetbalselectie namelijk dit seizoen voorzien van nieuwe kleding. Naast de sponsornaam Genefar, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan ‘in actie voor KWF’ op de shirts te zetten.

Wij vertrouwen op prachtige opbrengst aan het einde van de middag!

De KDO-selectie


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volop spektakel op zondag 27 januari bij KDO t.b.v. KWF Kankerbestrijding

Rondom de wedstrijd van zondag 27 januari a.s.: KDO – Altior wil de selectie geld gaan inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseren we een spraakmakende loterij in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: