001 - Homan Zonnepanelen
Derde editie van Rick FM Quiz Night weer groot succes

Derde editie van Rick FM Quiz Night weer groot succes


Geplaatst op: 21 januari 2019

35 teams speelden vrijdagavond 18 januari mee aan de derde editie van de 'Rick FM Quiz Night'. Het dorpshuis De Quakel was tot de nok toe gevuld.  Er waren familie-, sportclub- en vriendenteams en zelfs de lokale politieke partij Gemeentebelangen deed mee. Alle teams hadden weer zeer ludieke namen.  

De Quiz bestond dit jaar uit 8 rondes waarin vragen werden gesteld over uiteenlopende thema's, zoals muziek, sport en actualiteiten. Nieuw dit jaar waren de fotovragen over Uithoorn en De Kwakel en de videoclips zonder geluid. In de zaal was er regelmatig discussie en twijfel, ook werd er veel gelachen en meegezongen, kortom gezelligheid ten top.

De muurbloempjes eindigden als laatste en Azijnfabriek Lauwers BV kreeg de poedelprijs. Dat kon deze twee mannen niet deren, want ze hadden een fantastisch avondje uit. De derde plaats was voor het team Pi-Nuts. De strijd om de eerste en tweede plaats was super spannend. De teams Rick ze en Da Vinci Code eindigden gelijk en kregen een extra vraag. Het Rick ze team gaf het beste antwoord op de vraag hoeveel inwoners Nederland op 18 januari had en werden dus de winnaar met een punt meer, totaal 98 punten.

Er was volop lof voor de organisatoren van deze Quiz, Rick FM en het dorpshuis De Quakel.


Laatst bewerkt op: 21 januari 2019 13:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Derde editie van Rick FM Quiz Night weer groot succes

35 teams speelden vrijdagavond 18 januari mee aan de derde editie van de 'Rick FM Quiz Night'. Het dorpshuis De Quakel was tot de nok toe gevuld.  Er waren familie-, sportclub- en vriendenteams en zelfs de lokale politieke partij Gemeentebelangen deed mee. Alle teams hadden weer zeer ludieke namen.   … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: