CSW komt weer niet tot winst

Geplaatst op: 21 januari 2019

De eerste wedstrijd na de winterstop heeft voor CSW opnieuw geen overwinning opgeleverd. Op eigen veld tegen Roda’46 uit Leusden kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Roda kwam sterk uit de startblokken en door vroeg druk te zetten op de verdediging van de tegenstander werd CSW vaak gedwongen op de lange bal te hanteren. Door een overschot aan verdedigers was het voor de aanvallers van CSW erg lastig om potten te kunnen breken. Roda was de ploeg met het meeste balbezit maar kon vooralsnog geen grote kansen creëren. Ook een aantal hoekschoppen leverde niets op. Halverwege de eerste helft kwam Roda uit het niets op voorsprong. Vanaf de zijkant van het zestienmetergebied krulde de rechtsback de bal perfect in de kruising. Een domper voor CSW dat verbeten op jacht ging naar de gelijkmaker maar behoudens wat voorzetten kon de ploeg nauwelijks gevaarlijk worden. Achterin was het oppassen geblazen voor een grotere achterstand want Roda kwam een paar keer gevaarlijk door maar de defensie van CSW en doelman Rahim Gok waren elke situatie de baas. Voor rust was CSW dicht bij de gelijkmaker toen Mike Cornelissen goed inkopte maar de doelman van Roda redde met een prachtige reflex.

Na rust een gevaarlijker CSW dat meer en meer uit zijn schulp kroop. CSW kreeg een aantal hoekschoppen te verwerken waarbij wonderlijk genoeg geen doelpunt viel. Kopballen van Maikel Pauw en Erik Mulder werden met kunst en vliegwerk uit het doel gehouden. Het werd een open wedstrijd waarbij er veel ruimte op het veld ontstond. Roda kwam een aantal malen in kansrijke positie maar de uitblinkende Gok was deze middag niet meer te passeren. Twintig minuten voor tijd viel voor CSW de gelijkmaker. Menno v.d. Leeden ging alleen op de doelman af maar werd terecht van de bal gezet, vervolgens pikte Dave Cornelissen de bal op om naar het doel te lopen maar werd daarbij binnen de zestien gehaakt. De toegekende penalty werd door Sven v.d. Horst benut. Daarna gingen beide ploegen voor de overwinning waarbij Roda de beste kansen kreeg maar steeds Gok op zijn weg vond. Ook CSW werd nog dreigend via Mike Cornelisen en van der Leeden maar het bleef deze middag bij een 1-1 eindstand.

Laatst bewerkt op: 21 januari 2019 15:40

De eerste wedstrijd na de winterstop heeft voor CSW opnieuw geen overwinning opgeleverd. Op eigen veld tegen Roda’46 uit Leusden kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Roda kwam sterk uit de startblokken en door vroeg druk te zetten op de verdediging van de tegenstander werd CSW vaak … Lees meer »