001 - Homan Zonnepanelen
Radio Aalsmeer breidt uit

Radio Aalsmeer breidt uit


Geplaatst op: 22 januari 2019

Tijdens de besloten nieuwsjaarreceptie voor betrokkenen van Radio Aalsmeer vorige week bleek al een mooi gevoel van verbondenheid en betrokkenheid bij de samenleving. Dat blijkt ook weer uit deze greep uit het programma van de komende week. Plezier, ontspanning en leed liggen dicht bij elkaar. Daarnaast is de programmering ook weer verrijkt met twee nieuwe programma’s en een nieuwe presentator voor het klassieke programma, die al wel bekend is bij de omroep.
 
‘Echt Esther’ over leven met hersenletsel
Stephanie van Schie liep in 2013 hersenletsel op en medisch gezien was er geen hulp beschikbaar. Daar liet Stephanie het niet bij zitten. Zij realiseerde zich dat haar verandering van binnenuit moest komen. Zoals Einstein al stelde: als je hetzelfde blijft doen en je verwacht andere resultaten, dan ben je niet wijs. Stephanie deed het anders. Ze deed aan zelfreflectie en kwam tot mooie inzichten. Deze inzichten heeft zij gebundeld in haar boeken ‘Eigentijdse Wijsheden’ en ‘'Hersenletsel – balans in je leven’. Dit tweede boek zit vol met tips over hoe je omgaat met hersenletsel en hoe je zelf wellicht het maximale aan herstel uit je situatie kunt halen. Heb jij nu al een vraag of een boodschap voor Stephanie, mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan donderdag 24 januari vanaf 19:00.
 
‘Vrijdagavondcafé’
Ron Leegwater spreekt vrijdag weer met wijkagent Erik van den Brun in zijn rubriek ‘Een boeiend gesprek’. Preventietips en het lokale, actuele politienieuws worden besproken. Verder natuurlijk de sfeer die je op vrijdagavond gewend bent met Ron: veel muziek en vooral lol!
 
‘Weekend Magazine’ terug op de zaterdag
Het programma is even uit de lucht geweest bij Radio Aalsmeer, maar heeft een nieuw leven gekregen op de zaterdagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur. Zoals altijd al het geval was, wordt er ook nu aandacht geschonken aan al wat er in Aalsmeer gebeurt. Te denken valt aan verenigingsactiviteiten, boekbesprekingen en allerlei zaken uit het dagelijkse leven in Aalsmeer. En natuurlijk is er ruim plaats voor goede muziek!

De presentatie is in de vertrouwde handen van Jan van Veen, voor velen geen onbekende!

’Weekend Magazine’: iedere zaterdag na “Sem op zaterdag”, dus blijven afstemmen op Radio Aalsmeer!
 
Wakker worden met ‘Puur op Zondag’
Vanaf de eerste week in 2019 is er ook iets verandert op de zondag. Het programma “Jazz met Kees Regter” schuift een uurtje op en begint voortaan om 11.00 uur. Dat betekent overigens niet dat de jazzliefhebbers langer moeten wachten op hun favoriete muziek. Om 10 uur begint namelijk “Puur op Zondag”. Een nieuwe vaste zondag-traditie met Anna-Maria Giannattasio. Aalsmeerse muziekpareltjes, de rubriek 'Het Poelgevoel' en een verse cocktail van crooners, jazz, blues en fado.

Arjen Vos van Aalsmeer Vandaag bij ‘Blikopener Radio’
Aalsmeer Vandaag bestaat vijf jaar. Maandagavond 28 januari spreken we fotograaf en hoofdredacteur Arjen Vos over vijf jaar ondernemerschap, journalistieke groei, dilemma’s en uitdagingen, maar natuurlijk ook hoogtepunten! En we kijken samen vooruit: wat is de toekomst van de Aalsmeerse journalistiek?
 
De uitzending met media- en innovatiespecialist Erwin Blom gemist? Terugluisteren kan op www.radioaalsmeer.nl! Je vindt hier ook de stukjes van onze columnisten.
 
'Door de Mangel' ontvangt horecaondernemer Moniek Visser
De 239egast was webdesigner Joeri Visser, net gestart als zelfstandig ondernemer. Hij maakt websites, ontwerpt logo’s, maar doet ook aan social media advertising. “Daar kan ik mijn klanten een stap verder in brengen”, aldus de ras-Aalsmeerder. Hij omschrijft zichzelf als enthousiast, ondernemend en betrokken. Daarnaast houdt Visser van varen op de Poel en doet hij graag leuke dingen met zijn vrienden en vriendin. “Later een leuk reisje maken met haar en onze jonge kinderen, lijkt mij heel leuk”, vertelde de IT-er die aangaf ook veel aan het ZAAI-project te hebben.
 
Zoals gebruikelijk heeft ook Joeri een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag 28 januari. Om 19.00 uur neemt Moniek Visser plaats achter de microfoon. “Zij is mijn nichtje en sinds kort uitbater van het restaurant in “De Oude Veiling”. De vraag van Joeri aan haar: “Wie is haar favoriete neefje?”, grapte Joeri. Deze en nog vele andere vragen maandag 28 januari in ‘Door de Mangel’. Ook het voorwerp dat Moniek zelf gaat meenemen is zeer bijzonder. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.
 
Presentatieteam ‘Intermezzo’ versterkt
A.s. maandag krijgt het klassieke muziek programma ‘Intermezzo’ een nieuwe presentator erbij in de persoon van Sem van Hest. Sem zal om de 3 weken te beluisteren zijn en zal ook gasten uit de klassieke muziekwereld kunnen begroeten. Intermezzo is elke maandagavond van 21.00 tot 23.00 te beluisteren.


Laatst bewerkt op: 22 januari 2019 04:41

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer breidt uit

Tijdens de besloten nieuwsjaarreceptie voor betrokkenen van Radio Aalsmeer vorige week bleek al een mooi gevoel van verbondenheid en betrokkenheid bij de samenleving. Dat blijkt ook weer uit deze greep uit het programma van de komende week. Plezier, ontspanning en leed liggen dicht bij elkaar. Daarnaast is de programmering ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: