001 - Homan Zonnepanelen
Initiatievenfonds stelt budget beschikbaar voor AED’s in buurten

Initiatievenfonds stelt budget beschikbaar voor AED’s in buurten


Geplaatst op: 22 januari 2019

Het Initiatievenfonds Uithoorn en de Kwakel stelt budget beschikbaar voor inwoners die gezamenlijk een Automatische Externe Defibrillator (AED) willen aanschaffen. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand.

Het Initiatievenfonds hecht naar eigen zeggen waarde aan buurtinitiatieven, maar ook aan gezonde en veilige buurten. ,,Om die reden vindt het fonds het van belang dat er voldoende AED’s aanwezig zijn in Uithoorn en De Kwakel. Om de aanschaf hiervan door de bewoners van buurten gezamenlijk te stimuleren is er een budget gereserveerd voor buurten die nu een inzamelingsactie starten om een AED bij elkaar te krijgen via www.buurtAED.nl,” aldus een woordvoerder.

Men krijgt op deze manier al de eerste tenminste 1000 euro korting bij aanschaf en het fonds is bereid om (maximaal) de laatste 500 euro bij te dragen. Op deze manier sluit het Initiatievenfonds aan bij de bestaande en lopende actie van de Hartstichting. Het maximaal beschikbare budget voor deze actie vanuit het fonds is 10 duizend euro.

Met vragen of om gebruik te maken van het beschikbare budget, kan iedereen een mail sturen naar info@initiatievenfondsuithoorn.nl.


Laatst bewerkt op: 22 januari 2019 11:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Initiatievenfonds stelt budget beschikbaar voor AED’s in buurten

Het Initiatievenfonds Uithoorn en de Kwakel stelt budget beschikbaar voor inwoners die gezamenlijk een Automatische Externe Defibrillator (AED) willen aanschaffen. Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Het Initiatievenfonds hecht naar eigen zeggen waarde aan buurtinitiatieven, maar ook aan gezonde en veilige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: