Open huis Cultuurpunt Aalsmeer geslaagd

Open huis Cultuurpunt Aalsmeer geslaagd


Geplaatst op: 22 januari 2019

Afgelopen woensdagmiddag hield Cultuurpunt Aalsmeer open huis, ter voorbereiding op het tweede korte cursusblok dat in de week van 4 februari van start gaat. Op de Cultuurpunt-zolder aan de Marktstraat konden de bezoekers naar hartenlust draaien achter de DJ-set, een eigen graffiti ‘tag’ maken, balletdansen, zingen, trommelen op emmers en gitaar spelen. Het was een geslaagde middag met veel blije gezichtjes en nieuwe aanmeldingen.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. In lessen van 45 minuten werken de leerlingen in 9 weken toe naar een presentatie. De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Over anderhalve week start het nieuwe cursusblok. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt, evenals het inschrijfformulier.

De inschrijvingen voor het tweede cursusblok gaan hard. De muzieklessen zitten inmiddels vol en ook graffiti en yoga zitten bijna vol. Er zijn wel nog een paar plekjes vrij bij musical, ballet en DJ. Lijkt dat jou te gek en wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan nog snel in. Vol = vol.

Laatst bewerkt op: 22 januari 2019 11:27

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open huis Cultuurpunt Aalsmeer geslaagd

Afgelopen woensdagmiddag hield Cultuurpunt Aalsmeer open huis, ter voorbereiding op het tweede korte cursusblok dat in de week van 4 februari van start gaat. Op de Cultuurpunt-zolder aan de Marktstraat konden de bezoekers naar hartenlust draaien achter de DJ-set, een eigen graffiti ‘tag’ maken, balletdansen, zingen, trommelen op emmers en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: