Van harte welkom op het VeenLanden College

Van harte welkom op het VeenLanden College


Geplaatst op: 22 januari 2019

Op dinsdag 29 januari 2019 vindt de open avond plaats van het VeenLanden College, locatie Vinkeveen. Op locatie Vinkeveen kun je gepersonaliseerd onderwijs volgen: GO-VLC.

Leerlingen en docenten kunnen je daar alles over vertellen. En natuurlijk is er op locatie Vinkeveen nog veel meer te beleven, zoals bijvoorbeeld meedoen aan “pauzesport”. Of je kunt als een echte kunstenaar bijdragen aan “het grote open avond kunstwerk”.

Op donderdag 31 januari 2019 is dan de open avond van locatie Mijdrecht. Ook dat mag je niet missen, en de tijden zijn, net als in Vinkeveen, van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Doe ook mee aan de open avond fotowedstrijd; je leest er meer over op de website van het VeenLanden College of in het  programmaboekje.

Onze open avonden zijn hoe dan ook een mooi startpunt om kennis te maken met de middelbare school en om  vast de sfeer te proeven op onze locaties.
Leerlingen en docenten doen hun uiterste best om je een zo goed mogelijk beeld te geven van het leven op het VeenLanden College. Je hoeft je niet te vervelen: er zijn presentaties, kleine wedstrijdjes, raadsels om op te lossen of je kunt iets maken bij techniek of bij beeldende vorming. Ben je een held, bezoek dan het snijpracticum van biologie en waag je er zelf eens aan.

Kom meer te weten van onze leerlingen over de sportklas, ondernemend onderwijs, onze taalprogramma’s, science en de musical en talentenjacht.
Op de website www.veenlandencollege.nl kun je vast de programmaboekjes bekijken. Zo kun je je vast voorbereiden en hoef je niets te missen.

Op de open avonden kun je je inschrijven voor onze lesmiddagen. Voor locatie Vinkeveen is dat op woensdag 6 februari en voor locatie Mijdrecht op woensdag 20 februari. Kijk vast in het programmaboekje uit welke lesjes je kunt kiezen. Dan is het zo gepiept.

We zien je graag, tot dan, je bent van harte welkom.

Laatst bewerkt op: 22 januari 2019 13:22

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Van harte welkom op het VeenLanden College

Op dinsdag 29 januari 2019 vindt de open avond plaats van het VeenLanden College, locatie Vinkeveen. Op locatie Vinkeveen kun je gepersonaliseerd onderwijs volgen: GO-VLC. Leerlingen en docenten kunnen je daar alles over vertellen. En natuurlijk is er op locatie Vinkeveen nog veel meer te beleven, zoals bijvoorbeeld meedoen aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: