001 -Brouwer Transport
Koninklijke Marechaussee onderzoekt ongeval met militair op A2

Koninklijke Marechaussee onderzoekt ongeval met militair op A2


Geplaatst op: 23 januari 2019

Een personenauto van het Ministerie van Defensie raakte woensdagmiddag betrokken bij een ongeluk op de A2 tussen Vinkeveen en Breukelen. Vanwege uitgebreid onderzoek ontstond er een lange file.

De bestuurder van het defensievoertuig, een 33-jarige militair, is van zijn rijbaan afgeweken en tegen het andere voertuig aangereden. Dit voertuig raakte te water.  Hulpdiensten waren snel ter plekke en ambulancepersoneel ontfermden zich over de inzittenden. Allen raakten licht gewond en konden zelfstandig naar huis.

Omdat een voertuig van het  Ministerie van Defensie betrokken is bij het ongeval wordt er uitgebreid onderzoek gedaan. Zowel de verkeerspolitie als het Verkeers Ongevallen Analyse team van de Marechaussee waren ter plaatse voor onderzoek. Het verkeer werd omgeleid.


Laatst bewerkt op: 24 januari 2019 10:36

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Koninklijke Marechaussee onderzoekt ongeval met militair op A2

Een personenauto van het Ministerie van Defensie raakte woensdagmiddag betrokken bij een ongeluk op de A2 tussen Vinkeveen en Breukelen. Vanwege uitgebreid onderzoek ontstond er een lange file. De bestuurder van het defensievoertuig, een 33-jarige militair, is van zijn rijbaan afgeweken en tegen het andere voertuig aangereden. Dit voertuig raakte te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: