001 - Homan Zonnepanelen
Gemeenteraad zegt Ja tegen Sportgebouw Abcoude

Gemeenteraad zegt Ja tegen Sportgebouw Abcoude


Geplaatst op: 25 januari 2019

D66 feliciteert de bewoners van Abcoude. Donderdag 24 januari 2019 werd door de gemeenteraad van De Ronde Venen het besluit genomen de ontwikkeling van een nieuw Sportgebouw definitief te omarmen. Naast D66, kwam de steun ook van de Senioren Partij, VVD en PvdA/GL.

D66 ziet hiermee een belangrijke wens in vervulling gaan. De ontwikkeling en de exploitatie van het Sportgebouw en het zwembad zal door een stichting voor en door de bewoners worden gedaan. De gemeente zal daarbij voor een deel van de investering garant staan, maar de verantwoordelijkheid ligt bij de Stichting. Raadslid Eelco Doorn vindt dat de stichting daar goed in staat mag worden geacht. “De niet aflatende inspanningen van het Burgerinitiatief en de financiële bijdragen van de inwoners van Abcoude maakt duidelijk, dat er een goede basis is voor het Sportgebouw. Wij zijn blij, dat er nu ook een meerderheid in de Raad is die dit onderschrijft”.

De leefomgeving van Abcoude krijgt er iets moois bij. En nuttig. Vele sportverenigingen zullen een nieuw onderdk vinden, en de voorzieningen dagen jong en oud uit om meer te bewegen. En dat er in de nabijheid nu ook zwemlessen zullen worden aangeboden, al kinderen en hun ouders ook zeker aanspreken.


Laatst bewerkt op: 25 januari 2019 03:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeenteraad zegt Ja tegen Sportgebouw Abcoude

D66 feliciteert de bewoners van Abcoude. Donderdag 24 januari 2019 werd door de gemeenteraad van De Ronde Venen het besluit genomen de ontwikkeling van een nieuw Sportgebouw definitief te omarmen. Naast D66, kwam de steun ook van de Senioren Partij, VVD en PvdA/GL. D66 ziet hiermee een belangrijke wens in vervulling gaan. De ontwikkeling en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: