Herfst in Zuwe Maria-Oord met geslaagde workshops en Herfst Fair


Geplaatst op: 1 november 2011

Door de sector Welzijn van Zorgcentra Zuwe Maria-Oord zijn er de hele maand oktober activiteiten in het teken van de herfst georganiseerd.

Maandag 24 oktober konden de bewoners tijdens de derde workshop van de maand samen met leerlingen van de nabijgelegen basisschool St. Jozefschool uit Vinkeveen herfststukjes maken. Samen met een leerling ging de bewoner aan de slag met allerlei materialen. Dit leverde mooie momenten en natuurlijk mooie herfststukjes op.

De Riki-Stichting heeft Zuwe Maria-Oord een financiële bijdrage gegeven voor deze workshop. De Riki-Stichting is actief in het tegengaan van de vereenzaming van ouderen en stimuleren hierbij het contact tussen jong en oud. Zuwe Maria-Oord en de St. Jozefschool hebben al jaren regelmatig gezamenlijke activiteiten, dit tot ieders tevredenheid.

Na deze zeer geslaagde workshop was afgelopen zaterdag van 10.00 - 16.00 uur de afsluiting van de herfstmaand in de vorm van een Herfst Fair. Hier waren naast handgemaakte producten van bewoners en personeel, allerlei herfstartikelen te koop bij kraampjes uit de omgeving. Dweilorkest Dorst zorgde in de ochtend voor extra gezelligheid. De Herfst Fair is, vooral door bewoners uit de omgeving van Zuwe Maria-Oord, goed bezocht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herfst in Zuwe Maria-Oord met geslaagde workshops en Herfst Fair

Door de sector Welzijn van Zorgcentra Zuwe Maria-Oord zijn er de hele maand oktober activiteiten in het teken van de herfst georganiseerd. Maandag 24 oktober konden de bewoners tijdens de derde workshop van de maand samen met leerlingen van de nabijgelegen basisschool St. Jozefschool uit Vinkeveen herfststukjes maken. Samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: