001 -Brouwer Transport
SGP trapt campagne af in Vinkeveen

SGP trapt campagne af in Vinkeveen


Geplaatst op: 26 januari 2019

De SGP trapte vrijdagavond in Vinkeveen de campagne af voor de verkiezingen op 20 maart. Lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg presenteerde tijdens deze avond een kleurrijke folder met de speerpunten. Zijn hoofdboodschap: Provincie Utrecht moet meer oog hebben voor kleine kernen.

De SGP trapte de campagne af in Vinkeveen, een kleine kern. Dat is volgens de jonge lijsttrekker Van den Dikkenberg kenmerkend voor de provinciale SGP: ‘Wij hebben oog voor de regio. De stad Utrecht heeft volop de aandacht van de Utrechtse Staten, terwijl kleine kernen helaas te vaak worden vergeten. Neem de bouwopgave: Utrecht mag bouwen, terwijl kernen als Maartensdijk, Zegveld, Kamerik en Oudewater dat niet mogen. Dat moet echt anders.’

De campagne van de SGP heeft als motto ‘Voor een gezonde provincie Utrecht’. Onder dit motto vallen vijf speerpunten, die in de verschillende campagne-uitingen naar voren komen in een schijf van vijf. In zijn speech lichtte Van den Dikkenberg deze speerpunten toe. De SGP vraagt aandacht voor een goed bestuur, goed wonen, een goed klimaat, goed eten en goed rijden.

Naast de provinciale lijsttrekker voerde ook Eerste Kamerlid Diederik van Dijk het woord. Hij vroeg aandacht voor de inbreng van de SGP in de Eerste Kamer. In de Eerste Kamer komt de SGP op voor het leven, voor het gezin en voor Israël. Van Dijk sloot zich meerdere keren aan bij het verhaal van de provincie. Ook in de Eerste Kamer pleit de SGP voor een nuchter klimaatbeleid en voor een goed bestuur.

De verkiezingen voor de Provinciale Staten vinden plaats op 20 maart. Er zijn dan ook verkiezingen voor het Waterschap. De leden van Provinciale Staten kiezen in mei de leden van de nieuwe Eerste Kamer.


Laatst bewerkt op: 26 januari 2019 19:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SGP trapt campagne af in Vinkeveen

De SGP trapte vrijdagavond in Vinkeveen de campagne af voor de verkiezingen op 20 maart. Lijsttrekker Bertrick van den Dikkenberg presenteerde tijdens deze avond een kleurrijke folder met de speerpunten. Zijn hoofdboodschap: Provincie Utrecht moet meer oog hebben voor kleine kernen. De SGP trapte de campagne af in Vinkeveen, een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: