Gein tot Venen zet zich in voor recreatie en toerisme


Geplaatst op: 1 november 2011

Een aantal recreatieondernemers in de gemeente de Ronde Venen heeft het initiatief genomen om de krachten te bundelen omdat er vanuit de gemeente naar een gesprekspartner werd gevraagd voor de sector Recreatie en Toerisme. Daartoe is de ‘Stichting Recreatieondernemers van Gein tot Venen’ opgericht. De stichting heeft tot doel om de recreatie en het toerisme in de gemeente te bevorderen. Om dit te bereiken wil de stichting samen met de aangesloten ondernemers plannen en ideeën ontwikkelen en deze inbrengen in het overleg met de gemeente, de provincie en andere relevante instanties.

Samen sterk
De bestuursleden, Kees Jan Stergerhoek, Jan Bon, Dineke de Haan, Raymond de Rijk en Bob Brouwer zijn er van overtuigd dat het unieke recreatie gebied meer aandacht verdient. Als stichting en door de input van de aangesloten donateurs kunnen wij in de gesprekken met gemeente en overige instanties deze belangen optimaal behartigen en tot een betere samenwerking komen.

Speerpunten
- het opnieuw op de kaart zetten van onze recreatie- en horecaondernemers, en de donateurs.
- harmonisatie van bruggelden en brugopeningstijden in de gehele gemeente.
- bewegwijzering t.b.v. de recreatie- en horecabedrijven
- optimaliseren van recreatieve vaar-, fiets- en wandelroutes
- het oplossen van recreatieve knelpunten
- regelmatig overleg met de juiste beleidsbepalende instanties zoals provincie, gemeente, >Groene Hart, recreatieschap.

Aanpak
Ondernemers in de sector kunnen zich bij de Stichting aansluiten door donateur te worden. De Stichting heeft de interactieve website www.geintotvenen.nl ontwikkeld. Hier krijgen donateurs de kans om punten van belang naar voren te brengen. Zij krijgen een eigen commerciële pagina en kunnen hun eigen nieuws en agendapunten op de website laten zetten. Een dertigtal ondernemers hebben zich al aangemeld. Door het maken van een werkgroep (de Raad van Advies) zal de gezamenlijke kennis gebruikt worden om ons mooie gebied optimaal op de kaart zetten en te vertegenwoordigen.

Waarom Donateur worden?
Full-size media reclame, vertegenwoordiging van uw belangen bij gemeente en overige instellingen, gezamenlijke (commerciële) promotie, samenwerking, weten wat er speelt door de unieke inlogcode, actief meedenken, meedoen en gebruik maken van elkaars knowhow Meld u vandaag nog aan op www.geintotvenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gein tot Venen zet zich in voor recreatie en toerisme

Een aantal recreatieondernemers in de gemeente de Ronde Venen heeft het initiatief genomen om de krachten te bundelen omdat er vanuit de gemeente naar een gesprekspartner werd gevraagd voor de sector Recreatie en Toerisme. Daartoe is de ‘Stichting Recreatieondernemers van Gein tot Venen’ opgericht. De stichting heeft tot doel om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: