001 - Homan Zonnepanelen
Burgemeester opent 35e Uithoorns Mooiste

Burgemeester opent 35e Uithoorns Mooiste


Geplaatst op: 28 januari 2019

Burgemeester Pieter Heiliegers heeft zondag het startschot gegeven van Uithoorns Mooiste. Deze hardloopwedstrijd, georganiseerd door de AKU, beleefde zondag de 35e editie.

Voor Pieter Heiliegers was het zijn eerste officiële optreden sinds hij donderdag is geïnstalleerd als burgemeester van Uithoorn. Vooral de jonge deelnemers van de 1 kilometer G-run waren erg enthousiast dat de burgmeester aanwezig was en stapten direct op hem af voor een praatje en om de ambtsketting van dichtbij te bewonderen.

Naast de 1 kilometer G-Run, trotseerden vele lopers de wind en regen voor afstanden van 5 en 10 kilometer of 10 Engelse mijlen. 


Laatst bewerkt op: 28 januari 2019 12:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester opent 35e Uithoorns Mooiste

Burgemeester Pieter Heiliegers heeft zondag het startschot gegeven van Uithoorns Mooiste. Deze hardloopwedstrijd, georganiseerd door de AKU, beleefde zondag de 35e editie. Voor Pieter Heiliegers was het zijn eerste officiële optreden sinds hij donderdag is geïnstalleerd als burgemeester van Uithoorn. Vooral de jonge deelnemers van de 1 kilometer G-run waren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: