001 -Brouwer Transport
Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten


Geplaatst op: 28 januari 2019

Voor de collecteweek van11 tot en met 16 maart 2019 zoekt Amnesty Uithoorn collectanten. Vorig jaar waren er rond de 50 vrijwilligers op pad. Dit jaar zijn we op zoek naar nieuwe collectanten, opdat we nog meer straten kunnen bestrijken. Het gaat om enkele straten per collectant en het kost ongeveer 2 uurtjes tijd.

 

Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. In 2018 gingen in heel Nederland 15.000 collectanten langs de deuren en werd ruim

 € 1,25 miljoen opgehaald. De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor Amnesty. Met de opbrengst van de collecte kunnen we de strijd tegen mensenrechten schendingen voortzetten.

Word collectant 
U kunt zich aanmelden als collectant in Uithoorn bij Simone Quelle, tel: 06-25318388 of via de website van Amnesty Nederland, www.amnesty.nl/collecte
 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amnesty Uithoorn zoekt collectanten

Voor de collecteweek van11 tot en met 16 maart 2019 zoekt Amnesty Uithoorn collectanten. Vorig jaar waren er rond de 50 vrijwilligers op pad. Dit jaar zijn we op zoek naar nieuwe collectanten, opdat we nog meer straten kunnen bestrijken. Het gaat om enkele straten per collectant en het kost … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: