De Baat (2e)

Mijdrechter ernstig gewond bij ongeluk IJsselstein


Geplaatst op: 1 november 2011

IJsselstein/Mijdrecht - Maandagmiddag 31 oktober zijn drie personen gewond geraakt bij een aanrijding.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Lekdijk. Bij het ongeval waren drie personen betrokken. Een scooterrijder, een 17-jarige jongen uit Nieuwegein, reed vanuit IJsselstein richting Nieuwegein. Bij hem zat een 15-jarige jongen uit Nieuwegein achterop. Een 78-jarige motorrijder uit Mijdrecht kwam de jongens tegemoet vanuit Nieuwegein.

In een bocht botsten de twee bestuurders frontaal op elkaar. Ze kwamen alle drie ten val en liepen letsel op. De 17-jarige jongen had letsel aan zijn neus, miste een paar tanden en had last van zijn knie. Zijn bijrijder, de 15-jarige jongen, had last van zijn kaak en hoofd. De motorrijder had ernstig letsel aan zijn gezicht en rug.

Zij zijn allen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechter ernstig gewond bij ongeluk IJsselstein

IJsselstein/Mijdrecht - Maandagmiddag 31 oktober zijn drie personen gewond geraakt bij een aanrijding.Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding op de Lekdijk. Bij het ongeval waren drie personen betrokken. Een scooterrijder, een 17-jarige jongen uit Nieuwegein, reed vanuit IJsselstein richting Nieuwegein. Bij hem zat een 15-jarige … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: