001 -Brouwer Transport
Man uit Wilnis aangehouden na na dollemansrit onder invloed

Man uit Wilnis aangehouden na na dollemansrit onder invloed


Geplaatst op: 28 januari 2019

De politie Wijdemeren heeft zondagochtend een man uit Wilnis aangehouden voor rijden onder invloed op de Vreelandseweg in Kortenhoef.

De 31-jarige man uit Wilnis viel bij een politieagent door zijn gevaarlijke rijgedrag. Op de N201 in Vinkeveen belandde de automobilist meerdere keren in de berm en reed hij een hectometerpaal uit de grond. Ook reed hij onderweg naar Kortenhoef meerdere keren op de verkeerde rijstrook, een manoeuvre met bijna een frontale aanrijding als gevolg.

Op de Vreelandseweg in Kortenhoef zette de man zijn auto aan de kant. Politieagenten troffen de man liggend aan in zijn auto. Hij verklaarde zelf onder invloed van cocaïne en GHB te zijn. Ook had hij alcohol in zijn bloed.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De man krijgt twee keer een proces-verbaal aan zijn broek. Eén voor gevaarlijk rijgedgrag, de ander voor rijden onder invloed.


Laatst bewerkt op: 28 januari 2019 13:21

Bron: De Gooi- en Eemlander

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man uit Wilnis aangehouden na na dollemansrit onder invloed

De politie Wijdemeren heeft zondagochtend een man uit Wilnis aangehouden voor rijden onder invloed op de Vreelandseweg in Kortenhoef. De 31-jarige man uit Wilnis viel bij een politieagent door zijn gevaarlijke rijgedrag. Op de N201 in Vinkeveen belandde de automobilist meerdere keren in de berm en reed hij een hectometerpaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: