Budget-bed.nl
Automobilist ramt met hoge snelheid lichtmast N201

Automobilist ramt met hoge snelheid lichtmast N201


Geplaatst op: 28 januari 2019

De bestuurder van een Citroen C5 is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N201 tussen Vinkeveen en Mijdrecht.

Het slachtoffer reed richting Mijdrecht toen hij net na de verkeerslichten bij Waverveen mis ging. De man moest invoegen, maar wilde nog voor een vrachtwagen langs. Daardoor schoot de bestuurder over een verdrijvingsvlak waarna hij moest kiezen tussen het rammen van de vrachtwagen of een lichtmast. Het slachtoffer koos voor het laatste, ramde de lichtmast uit de grond en kwam enkele meters verder tot stilstand.

Ambulancepersoneel heeft de man met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto is net als de lichtmast total loss. Het overige verkeer op de N201 stond vast en de weg werd volledig afgesloten.Laatst bewerkt op: 28 januari 2019 21:06

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist ramt met hoge snelheid lichtmast N201

De bestuurder van een Citroen C5 is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de N201 tussen Vinkeveen en Mijdrecht. Het slachtoffer reed richting Mijdrecht toen hij net na de verkeerslichten bij Waverveen mis ging. De man moest invoegen, maar wilde nog voor een vrachtwagen langs. Daardoor schoot de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: