001 -Brouwer Transport
Terugkeer ‘DownTown Radio’ op Radio Aalsmeer

Terugkeer ‘DownTown Radio’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 29 januari 2019

Een van de grote en succesvolle lokale initiatieven voor mensen met een verstandelijke beperking keert ook dit jaar terug. De voorpret wordt net als voorgaande edities verzorgd door Radio Aalsmeer met het programma ‘DownTown Radio’ dat vanaf komende zaterdag weer te beluisteren is. Verder is op maandag de 4 februari de 240’e gast van ‘Door de Mangel’ in de studio. Wist u trouwens al dat Radio Aalsmeer ook op de televisie is terug te vinden? En wel via kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort.

‘DownTown Radio’ keert terug

Het programma ‘DownTown Radio’ keert terug in een nieuw jasje. In plaats van de vertrouwde stem van Kim Maarse voegt Rinus van Itterzon zich toe aan het presentatieteam. Dennis Wijnhout is wel weer van de partij en de heren worden voortaan bijgestaan door Ilse Zethof. Naast veel aandacht voor DownTown Ophelia aandacht voor andere lokale initiatieven die zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Minimaal 1x per maand hoor je ‘DownTown Radio’ op Radio Aalsmeer, en in de maanden mei en juni zelfs iedere zaterdagmiddag.

Komende zaterdag komt Dirk Box, oprichter van Stichting Dag van je Leven, vertellen over het inzetten van een snoezelbus en het nieuwe concept voor het unieke feest tijdens de Feestweek Aalsmeer. De voorbereidingen voor DownTown Ophelia komen ook aan bod en de 17-jarige Michiel komt gezellig naar de studio om zijn favoriete top 3 presenteren. Dat wordt zeker een feestje! Komende zaterdag live tussen 14.00 en 15.00 uur op Radio Aalsmeer.

Vijf jaar Aalsmeer Vandaag in ‘Blikopener Radio’

Afgelopen maandag was de bekende Aalsmeerse fotograaf en journalist Arjen Vos te gast. Zijn website AalsmeerVandaag.nl bestaat vijf jaar en hij kwam naar de studio om de jaren door te nemen. Ook waren er weer columns van Sanne (@realoomph) en Rick (@RickSteggerda). Luister terug via blikopener.radio. De gast van komende maandag is nog een verrassing.

'Door de Mangel' over Buurtgezinnen

Moniek Visser de 239e gast van het team van de talkshow ‘Door de Mangel’. De uitbater van het restaurant in ‘De Oude Veiling’ is als een vis in het water in de bediening. De ras-Aalsmeerse heeft veel ervaring opgedaan in de plaatselijke horeca en nu voor zichzelf begonnen met haar man die haar op de dansvloer ten huwelijk vroeg. Zij noemde zichzelf een gezellige, praatgrage bezige bij. “Ik heb weinig tijd voor hobby’s, maar gebruik elk vrij moment om tijd door te brengen met ons dochtertje”, aldus Visser.

Volgens het bekende doorgeefsysteem heeft ook Moniek een nieuwe gast gevraagd voor komende maandag 4 februari. Vanaf 19.00 uur schuift Esther Karssing aan in de studio. “Zij is coördinator van Buurtgezinnen in Aalsmeer. Gezinnen die voor andere gezinnen die overbelast zijn, iets kunnen betekenen. Ik wil wel weten hoe dat concept precies werkt”, vroeg Visser zich af. Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 240e gast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.


Laatst bewerkt op: 29 januari 2019 08:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Terugkeer ‘DownTown Radio’ op Radio Aalsmeer

Een van de grote en succesvolle lokale initiatieven voor mensen met een verstandelijke beperking keert ook dit jaar terug. De voorpret wordt net als voorgaande edities verzorgd door Radio Aalsmeer met het programma ‘DownTown Radio’ dat vanaf komende zaterdag weer te beluisteren is. Verder is op maandag de 4 februari … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: