Man omgekomen bij ongeluk N201 Vinkeveen


Geplaatst op: 29 januari 2019

De N201 bij Vinkeveen is dinsdagmiddag lange tijd afgesloten geweest vanwege een eenzijdige aanrijding. Het slachtoffer, een 68-jarige man uit De Friese Meren (Friesland), moest gereanimeerd worden.

Het ongeluk gebeurde rond 13:00 uur tussen Vinkeveen en de A2. Het slachtoffer raakte onwel, schoot over de rijbaan, door een berm en via het fietspad reed de man de bosschages in.

De brandweer die toevallig onderweg was naar een brand in Baambrugge schoot direct te hulp. Zij haalden de man uit zijn auto en begonnen direct met reanimeren. Niet veel later kwamen ook politieagenten, ambulances en een traumahelikopter assistentie verlenen. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden.

De N201 werd volledig afgesloten en het verkeer werd omgeleid. Ook de afrit van de A2 naar Vinkeveen werd door Rijkswaterstaat afgesloten.

Laatst bewerkt op: 29 januari 2019 18:29

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man omgekomen bij ongeluk N201 Vinkeveen

De N201 bij Vinkeveen is dinsdagmiddag lange tijd afgesloten geweest vanwege een eenzijdige aanrijding. Het slachtoffer, een 68-jarige man uit De Friese Meren (Friesland), moest gereanimeerd worden. Het ongeluk gebeurde rond 13:00 uur tussen Vinkeveen en de A2. Het slachtoffer raakte onwel, schoot over de rijbaan, door een berm en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: