001 - Escaperoom aglemeen
The Big Event bij Janssen Van Kouwen

The Big Event bij Janssen Van Kouwen


Geplaatst op: 30 januari 2019

Een nieuwe Opel was nog nooit zo bereikbaar! Kenny en Lara zijn nu al enthousiast over de spectaculaire inruilsensatie bij Janssen Van Kouwen. Tijdens The Big Event kan iedereen profiteren van ongekend veel voordeel. Men krijgt bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, €250 aan gratis Opel accessoires én €2.000 éxtra inruilwaarde voor zijn/haar huidige auto! Iedereen kan  t/m 16 februari profiteren bij Opel dealer Janssen Van Kouwen van deze fantastische aanbiedingen.

Dé inruilsensatie van Nederland

Omdat Opel dit jaar 120 jaar bestaat, profiteert iedere koper van een nieuwe Opel óók van de 120-jaar deals bovenop de voordelen van The Big Event. Daarmee is The Big Event meer dan ooit dé inruilsensatie van Nederland!

“The Big Event vindt in februari al voor de twaalfde keer plaats in Nederland”, zegt Kenny Regelink van Janssen Van Kouwen. “Ook wij doen mee aan deze ongekende voordeelshow. Onze klanten weten inmiddels dat ze enorm kunnen profiteren.” Via www.janssenvankouwen.nl/tbe kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode t/m 16 februari verzilveren als zij hun auto bij Janssen Van Kouwen inruilen voor een nieuwe Opel.  In onze vestiging in Amsterdam Zuidoost kan dit ook nog op koopzondag 17 februari. Vrijwel alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfsauto’s.

Verdubbel de extra inruilwaarde

Lara Pieroelie: “Ook dit jaar maakt iedereen t/m 14 februari kans op de Verdubbelaar! Meedoen is eenvoudig. Bij het aanvragen van de inruilwaardecheque kan men ook aangeven kans te willen maken op de Verdubbelaar. Wie weet wordt de extra inruilwaarde dan verdubbeld naar €4.000!”.

Gratis brandstof & accessoires

Tijdens The Big Event ontvangt iedere koper een gratis tankpas t.w.v. €500! En met €250 aan gratis accessoires kan elke koper zijn/haar  nieuwe Opel zeer voordelig personaliseren.

Extra aanbiedingen

Ten slotte geldt ook tijdens The Big Event het Opel2Go aanbod op de KARL en de Corsa voor € 120,- per maand. Een automaat-upgrade voor de Crossland X voor € 120,- Een speciale voorraadbonus van € 1.000,- op de Astra en van € 750,- op de Grandland X en de Mokka X.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

The Big Event bij Janssen Van Kouwen

Een nieuwe Opel was nog nooit zo bereikbaar! Kenny en Lara zijn nu al enthousiast over de spectaculaire inruilsensatie bij Janssen Van Kouwen. Tijdens The Big Event kan iedereen profiteren van ongekend veel voordeel. Men krijgt bij aankoop van een nieuwe Opel een tankpas met €500 gratis brandstof, €250 aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: