Goede opbrengst Running Bridge Drive


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Afgelopen zaterdag 29 oktober heeft in het hart van Mijdrecht voor de vierde keer een zogeheten ‘running bridgedrive' plaats gevonden. Hierbij spelen de bridgeparen niet op één locatie, maar afwisselend op acht verschillende locaties. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en bracht 1.100 euro op. Dit bedrag zal de komende jaren gebruikt worden voor het traditionele Lions Kerst ontbijt.

Maar liefst 80 bridgeparen wisselden elke spelronde van locatie en deden zo zeven verschillende horeca-gelegenheden aan (Rendez-Vous, Grieks restaurant Corfu, Shoarma Montfort, tapasbar La Farola, lunchroom TOF, Croissanterie De Lindehof en Chinees restaurant Lotus Corner), plus het gemeentehuis. Na elke ronde waren er bijna 200 personen aan de wandel in het centrum van Mijdrecht voor dit evenement.

Na afloop van alle spelrondes vond de prijsuitreiking plaats in Chinees restaurant Lotus Corner (in de Lindeboom). De eerste prijs, bestaande uit de Lions Wisselbeker en de superhoofdprijs van een weekend- of midweekverblijf bij Landal GreenParks, werd gewonnen door het dames bridge paar Wil van der Linden en Marga Robbers met een score van 65,16% .
Het paar Piet Homan en Wytze de Vries eindigde met 64,09% als tweede en de score van 62,37% van Leo en Machteld Oliemans (de winnaars van vorig jaar) was goed voor een derde plaats.

Organisatoren Klaas Norel en Chris van der Wilt van de Lionsclub konden na afloop meedelen dat dit evenement euro 1.100 had opgebracht. Dit bedrag wordt besteed aan het Lions Kerst ontbijt. Dit is een project dat reeds 20 jaar plaats vindt op eerste kerst dag in De Meyert. Op voordracht van lokale instellingen en huisartsen worden gasten hiervoor uitgenodigd.
De bridgers waren zeer verheugd te horen dat tijdens dit evenement het Nederlandse Bridge team het bridge wereldkampioenschap won.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Goede opbrengst Running Bridge Drive

Afgelopen zaterdag 29 oktober heeft in het hart van Mijdrecht voor de vierde keer een zogeheten ‘running bridgedrive' plaats gevonden. Hierbij spelen de bridgeparen niet op één locatie, maar afwisselend op acht verschillende locaties. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en bracht 1.100 euro op. Dit bedrag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: