001 -Brouwer Transport
Hoogste punt behaald bij bouw 38 woningen in de Maricken.

Hoogste punt behaald bij bouw 38 woningen in de Maricken.


Geplaatst op: 2 februari 2019

Op 31 januari 2019 is samen met wethouder A. Schuurs-Jensema het hoogste punt van de bouw van 18 appartementen en 20 maisonnettes gevierd. Op deze middag waren alle kopers aanwezig en heeft de wethouder samen met de aanwezigen de vlag van het project naar het hoogste punt van het project gehesen.
 
In mei 2018 is Bouwmaatschappij Verwelius gestart met de bouw van deze woningen. Doelgroepen voor deze woningen zijn met name starters en senioren. De begane grond woningen met tuin zijn bijvoorbeeld ideaal voor mensen die gelijkvloers willen wonen. De woningen namen dan ook gretig aftrek begin vorig jaar.
 
In de nieuwe wijk de Maricken zijn sinds 2016 inmiddels 212 woningen gerealiseerd en bewoond. Met het bereiken van het hoogste punt van deze 38 woningen in aanbouw, nadert de voltooiing van de helft van de in totaal ca. 500 woningen in deze wijk. Verder zijn er nog 49 appartementen van  ‘Heeren van Wilnis’ in aanbouw, welke allemaal al zijn verkocht. In maart 2019 start de verkoop van de volgende fase met een mix van starterswoningen, eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen.
 
Binnenkort worden ook de fiets- en voetgangersbruggen aangelegd richting Wilnis. Zo wordt de Maricken verbonden met Wilnis en omgeving. Bewoners van de Maricken kunnen dan gemakkelijk gebruik maken van de voorzieningen in Wilnis zoals scholen, sportverenigingen en winkels.
 
Meer informatie over het project kunt u vinden op www.demaricken.nl


Laatst bewerkt op: 2 februari 2019 08:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoogste punt behaald bij bouw 38 woningen in de Maricken.

Op 31 januari 2019 is samen met wethouder A. Schuurs-Jensema het hoogste punt van de bouw van 18 appartementen en 20 maisonnettes gevierd. Op deze middag waren alle kopers aanwezig en heeft de wethouder samen met de aanwezigen de vlag van het project naar het hoogste punt van het project … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: