Politie zoekt vermiste Aalsmeerder

Politie zoekt vermiste Aalsmeerder


Geplaatst op: 2 februari 2019

De politie is op zoek naar Frederik Pallesen uit Aalsmeer. Zijn famillie deed op 21 januari 2019 aangifte van zijn vermissing.

Frederik is op 14 januari 2019 voor het laatst door zijn familieleden gezien in zijn woning. Hij heeft bij zijn vertrek geen bankpas of kleding meegenomen. Zijn telefoon staat uit. Frederik is een blanke man met een normaal postuur en (ten tijde van zijn vermissing) blond kort haar.

Ten tijde van zijn vermissing droeg Frederik een drie kwart lang lichtgroene parka jas met beige bontkraag en mogelijk een joggingbroek met sneakers (kleur onbekend).

Frederik heeft meerdere tatoeages op zijn linker onderarm en -bovenarm. Op zijn onderarm staat een tekening van twee opgevouwen/handen en op zijn bovenarm staat een tekening van een vrouw

Informatie

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of vul het tipformulier in op politie.nl

 

Laatst bewerkt op: 2 februari 2019 12:02

Bron: Politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt vermiste Aalsmeerder

De politie is op zoek naar Frederik Pallesen uit Aalsmeer. Zijn famillie deed op 21 januari 2019 aangifte van zijn vermissing. Frederik is op 14 januari 2019 voor het laatst door zijn familieleden gezien in zijn woning. Hij heeft bij zijn vertrek geen bankpas of kleding meegenomen. Zijn telefoon staat uit. Frederik … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: