Gezelligheidsdag TV Wilnis


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Zondag 6 november 2011 houdt Tennisvereniging Wilnis een ware gezelligheidsdag. Iedereen die een balletje wil slaan mag komen. Zowel leden, niet leden als gewoon geïnteresseerden mogen mee doen aan deze dag. Opgeven is niet nodig, als je zondag 6 november denkt "ik heb eens zin om te gaan sporten, laat ik eens gaan tennissen" kom gerust! Er zijn geen kosten aan verbonden, het is een vrijblijvende gezellige sportmiddag.

Er zal gespeeld worden in tossvorm. Dit houdt in dat iedereen die binnen loopt figuurlijk gezien op een hoop wordt gegooid en daar leuke dubbels van worden gecreëerd. Uiteraard kan er ook met individuele wensen rekening gehouden worden als je graag tegen iemand wilt spelen.
Personen vanaf 15 jaar kunnen zich op deze dag aansluiten. Als je nog niet kunt tennissen of het is een tijdje geleden, wees niet bang, er wordt overal rekening mee gehouden!
De tossdag begint om 12.00 uur en zal om ongeveer 16.00 uur weer ten einde lopen.

Iedereen is dus van harte welkom. Kom naar het Tennispark aan de Pieter Joostenlaan in Wilnis!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezelligheidsdag TV Wilnis

Zondag 6 november 2011 houdt Tennisvereniging Wilnis een ware gezelligheidsdag. Iedereen die een balletje wil slaan mag komen. Zowel leden, niet leden als gewoon geïnteresseerden mogen mee doen aan deze dag. Opgeven is niet nodig, als je zondag 6 november denkt "ik heb eens zin om te gaan sporten, laat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: