001 -Brouwer Transport
Uitslaande brand in leegstaand bedrijfspand Breukelen

Uitslaande brand in leegstaand bedrijfspand Breukelen


Geplaatst op: 3 februari 2019

De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand in Breukelen geblust. De brand woedde in een leegstaand bedrijfspand.

De brand aan de Broekdijk West in Breukelen werd rond 1:05 uur opgemerkt door voorbijgangers. Zij zagen vlammen uit de leegstaande garage komen en belden de brandweer. Die stuurde meerdere brandweerwagens ter plekke.

Bij aankomst van de eerste brandweerwagen sloegen de vlammen uit het pand. De brandweer schaalde op naar grote brand en de brandweerkorpsen uit Maarssen en Nieuwer Ter Aa kwamen helpen met blussen.

Door het snelle handelen van de eerste brandweereenheid was de vlammenzee snel onder controle. De brand bleek zicht beperkt te hebben tot een hoek van de leegstaande loods.

De oorzaak van de band is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Op 10 november 2017 stond de loods ook al in lichterlaaie.Laatst bewerkt op: 3 februari 2019 02:48

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitslaande brand in leegstaand bedrijfspand Breukelen

De brandweer heeft in de nacht van zaterdag op zondag een uitslaande brand in Breukelen geblust. De brand woedde in een leegstaand bedrijfspand. De brand aan de Broekdijk West in Breukelen werd rond 1:05 uur opgemerkt door voorbijgangers. Zij zagen vlammen uit de leegstaande garage komen en belden de brandweer. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: