001 -Brouwer Transport
Politie start zoektocht naar vermiste vrouw in Vinkeveen

Politie start zoektocht naar vermiste vrouw in Vinkeveen


Geplaatst op: 3 februari 2019

De politie heeft zondagavond gezocht naar een vermiste 49-jarige vrouw uit Vinkeveen.

De vrouw liep zondag aan het eind van de middag in depressieve toestand weg uit het Donkereindse Bos in Vinkeveen. Daar was zij samen met haar man een wandeling aan het maken.

Toen niet veel later ook het telefoon signaal van de vrouw verdween werd de politie ingeschakeld. Meerdere agenten gingen op zoek naar de vrouw en ook werd er een burgernetactie opgestart. Deelnemers werden verzocht uit te kijken naar de 49-jarige vrouw die een gele sjaal, bruine parka jas, spijkerbroek en witte gympen droeg.

De politie kamden de omgeving uit en een speurhond werd ingezet. Vijf uur na de verdwijning werd de vrouw in goede gezondheid aangetroffen en werd de zoekactie gestopt. Waar de vrouw is gevonden kon de politie nog niet zeggen.Laatst bewerkt op: 3 februari 2019 23:27

Bron: Petershotnew.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie start zoektocht naar vermiste vrouw in Vinkeveen

De politie heeft zondagavond gezocht naar een vermiste 49-jarige vrouw uit Vinkeveen. De vrouw liep zondag aan het eind van de middag in depressieve toestand weg uit het Donkereindse Bos in Vinkeveen. Daar was zij samen met haar man een wandeling aan het maken. Toen niet veel later ook het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: