001 -Brouwer Transport
3e prijs voor Dansstudio Sietske

3e prijs voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 4 februari 2019

Op zondag 3 februari deed Dansstudio Sietske mee aan een danswedstrijd in het Kennermer Theater in Beverwijk.

Bij deze wedstrijd zijn er verschillende categorieën. Normaal gaan we met meerdere teams naar een wedstrijd maar omdat dit voor ons een onbekende wedstrijd was, zijn we eerst alleen met ons oudste team gegaan. De DSS Ladies.

Het team van Dansstudio Sietske kwam uit in de categorie "Freestyle".

Na lang wachten en de nodige zenuwen mochten ze eindelijk het podium op en daar dansten ze de sterren van de hemel. Zij dansten op een muziek mix van Britney Spears. Met een zwarte body en een zilver glitterrokje om hun middel, deden ze hun dans. De helft kwam positief het podium af, de andere helft voelde zich niet zeker over deze performance.

Omdat de concurrenten ook echt extreem goed waren, hadden ze niet durven hopen op een prijs maar al snel werd duidelijk dat ze toch een beker mee naar huis mochten nemen. Nadat de ladies hoorden dat ze 3e waren geworden, klonk er niet alleen een luid applaus uit het publiek maar begonnen de danseressen super hard te gillen. Zo onverwacht, zo blij, zo trots.

Al met al was het een zeer geslaagde dag met een prachtige nieuwe beker voor in de prijzenkast.


Laatst bewerkt op: 4 februari 2019 10:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3e prijs voor Dansstudio Sietske

Op zondag 3 februari deed Dansstudio Sietske mee aan een danswedstrijd in het Kennermer Theater in Beverwijk. Bij deze wedstrijd zijn er verschillende categorieën. Normaal gaan we met meerdere teams naar een wedstrijd maar omdat dit voor ons een onbekende wedstrijd was, zijn we eerst alleen met ons oudste team … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: