001 -Family

Prinses Beatrixschool bezoekt Keramiek Atelier


Geplaatst op: 31 oktober 2011

Groep 5 en 6 van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis brachten donderdag 27 oktober een bezoek aan ViZi Keramiek aan de Energieweg in Mijdrecht.

Dit bezoek maakt onderdeel uit van het Kunstmenu. Hierbij worden alle groepen jaarlijks in contact gebracht met diverse kunstvormen. Groep 5 en 6 hebben hierdoor een kijkje kunnen nemen in het atelier van een Keramist.

Keramiste Resi van Zijl van ViZi keramiek heeft een duidelijke uitleg gegeven over haar werk. Zij heeft het proces van klei tot eindproduct laten zien en de verschillende hulpmiddelen die zij daarvoor gebruikt. Vooral de ovens en de hoge temperaturen die nodig zijn om de klei te bakken maakten veel indruk. Een leerzaam bezoek en voor een aantal kinderen de inspiratie om zelf thuis met klei aan de slag te gaan.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prinses Beatrixschool bezoekt Keramiek Atelier

Groep 5 en 6 van de Pr. Beatrixschool uit Wilnis brachten donderdag 27 oktober een bezoek aan ViZi Keramiek aan de Energieweg in Mijdrecht. Dit bezoek maakt onderdeel uit van het Kunstmenu. Hierbij worden alle groepen jaarlijks in contact gebracht met diverse kunstvormen. Groep 5 en 6 hebben hierdoor een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: