001 -Brouwer Transport
Open avond op het VeenLanden College in Vinkeveen en Mijdrecht

Open avond op het VeenLanden College in Vinkeveen en Mijdrecht


Geplaatst op: 4 februari 2019

De open avonden van het VeenLanden College waren op dinsdag 29 januari in Vinkeveen en op donderdag 31 januari 2019 in Mijdrecht.

De leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers kwamen op deze avonden meer te weten over het VeenLanden College. Aan elke talent wordt gedacht op het VeenLanden College: de sportklas, het ondernemende onderwijs, talentenjacht, de musicalgroep, de taalprogramma’s: Goethe, Anglia en Delf en de Science & Maker Education met hun NLT club op de vrijdagmiddag.
In Vinkeveen was veel belangstelling voor het gepersonaliseerde onderwijs GO-VLC. Een persoonlijke coach en leren op je eigen manier, op je eigen niveau en in je eigen tempo: het is vanzelfsprekend op deze locatie. Dat leerlingen er redzaam van worden, blijkt wel uit de rondleidingen die zij geven. Het is moeilijk om niet heel enthousiast te worden over deze vorm van onderwijs wanneer je naar de leerlingen luistert.

Alle leerlingen op beide locaties hebben een eigen laptop op school; de school heeft daartoe een samenwerking met The Rent Company. In Mijdrecht wordt de laptop gebruikt naast de boeken en in Vinkeveen is het onderwijs hoofdzakelijk digitaal door het vergaande gepersonaliseerde karakter van het onderwijs: GO-VLC. De alsmaar voortschrijdende informatietechnologie binnen de vestigingen zorgt ervoor dat het onderwijs gevarieerd en gepersonaliseerd aangeboden kan worden.

Het VeenLanden College kijkt terug op geslaagde open avonden in goede sfeer.

Via de website www.veenlandencollege.nl kun je je nog inschrijven voor de lesmiddag op locatie Mijdrecht op woensdag 20 februari 2019. Leerlingen uit Noord-Holland voor wie deze datum in hun voorjaarsvakantie valt, kunnen telefonisch contact opnemen met de administratie van het VeenLanden College. Je bent welkom op het VeenLanden College en zo is het maar net.

 Fotowedstrijd open avonden

De fotowedstrijd van de open avonden is gewonnen door Annebritt en Olivia op locatie Vinkeveen en door Lisa op locatie Mijdrecht. Zij ontvangen een mooie prijs thuis.


Laatst bewerkt op: 4 februari 2019 10:45

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open avond op het VeenLanden College in Vinkeveen en Mijdrecht

De open avonden van het VeenLanden College waren op dinsdag 29 januari in Vinkeveen en op donderdag 31 januari 2019 in Mijdrecht. De leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers kwamen op deze avonden meer te weten over het VeenLanden College. Aan elke talent wordt gedacht op het VeenLanden College: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: