001 -Family

IVN Vogelexcursie naar de duinen


Geplaatst op: 31 oktober 2011

De vogeltrek is nog steeds aan de gang, de eerste wintergasten zijn terug! Ook kunnen we nog zogenaamde doortrekkers waarnemen, die onderweg zijn naar het zuiden.
Wilt u daarvan meer weten?

Ervaren vogelgidsen van het IVN vertellen u daar graag over aan de hand van de vogels die we tegenkomen. Ga en kijk mee op onze maandelijkse vogelexcursie op de eerste zaterdag van de maand. Dit keer, op zaterdag 5 november organiseren we een lange excursie naar de Waterleidingduinen. We starten om 09.30 uur bij de ingang Restaurant ‘t Pannenland, Vogelenzandseduinweg 4, Vogelenzang. Kans om te zien: Grote Zaagbek, Bladkoning, Goudvink, Kramsvogel, Koperwiek en nog veel meer. Wandelend gaan we naar de mooiste plekken.

Met eigen auto's vertrekken we om 8.30 uur vanaf de parkeerplaats bij de Nieuwe Begraafplaats aan de Ir. Enschedeweg in Wilnis. Rond 14.30 uur zijn we daar terug.
Neem kijker, brood en koffie mee. Kleed je zonodig warm aan.

Aanmelden is niet nodig. Autokosten worden hoofdelijk omgeslagen.

De entree voor het gebied bedraagt € 1,50 per persoon.
Als bij erg slecht weer de excursie wordt afgelast staat dat op die dag om ca. 7.30 uur op onze site: http://www.ivn.nl/derondevenen&uithoorn
Op 3 december gaan we naar het Corversbos in Hilversum.
Info: Norman Graafsma 06-14855710, Walter Büsse 0297-562924

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

IVN Vogelexcursie naar de duinen

De vogeltrek is nog steeds aan de gang, de eerste wintergasten zijn terug! Ook kunnen we nog zogenaamde doortrekkers waarnemen, die onderweg zijn naar het zuiden.Wilt u daarvan meer weten? Ervaren vogelgidsen van het IVN vertellen u daar graag over aan de hand van de vogels die we tegenkomen. Ga … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: