VLC
Uithoorn ondertekent Convenant Platform Veilig Ondernemen

Uithoorn ondertekent Convenant Platform Veilig Ondernemen


Geplaatst op: 4 februari 2019

Onder voorzitterschap van burgemeester Femke Halsema van Amsterdam, hebben alle partners van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) woensdag 30 januari het convenant 2019 – 2022 ondertekend. Namens de gemeente Uithoorn heeft burgemeester Pieter Heiliegers het convenant ondertekend.

Platform Veilig Ondernemen

Het PVO zet zich in voor een veiliger ondernemersklimaat in de regio Amsterdam – Amstelland. Naast burgemeesters en wethouders van de Amsterdam-Amstelland gemeenten tekenden vertegenwoordigers van ondernemers- en brancheverenigingen, Politie Eenheid Amsterdam en het Openbaar Ministerie het convenant. Het doel is het nog verder verbeteren van de veiligheid voor ondernemers in Amsterdam-Amstelland waarbij de convenantpartners samen de strijd aangaan tegen zaken als overvallen, cybercrime en ondermijning.

Laatst bewerkt op: 4 februari 2019 14:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorn ondertekent Convenant Platform Veilig Ondernemen

Onder voorzitterschap van burgemeester Femke Halsema van Amsterdam, hebben alle partners van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) woensdag 30 januari het convenant 2019 – 2022 ondertekend. Namens de gemeente Uithoorn heeft burgemeester Pieter Heiliegers het convenant ondertekend. Platform Veilig Ondernemen Het PVO zet zich in voor een veiliger ondernemersklimaat in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: