001 - Homan Zonnepanelen
Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude


Geplaatst op: 6 februari 2019

Het is onderhand traditie dat op de tweede zaterdag in februari een rommelmarkt georganiseerd wordt door Tympaan-De Baat in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude. Op zaterdag 9 februari a.s. kunt u er tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen: van kunst tot kitsch!

Ook dit jaar is er weer ruim voldoende aanbod van mensen die graag zien dat hun spullen van eigenaar wisselen. U komt er bijzondere of soms waardevolle spullen tegen die je alleen maar op een rommelmarkt  kunt vinden. En zoekt u nog iets moois voor Valentijnsdag, gegarandeerd is er iets bij voor u. Iedereen is welkom om te komen snuffelen en “kijken, kijken, wel of niet kopen”.  De toegang is gratis en u kunt er tegen geringe betaling terecht voor koffie/thee, broodjes en soep. De Angstelborgh is gevestigd op Dorpszicht 22 te Abcoude, tel. 0294 284824. Bereikbaar met buslijn 120 (halte Dr. van Doornplein).


Laatst bewerkt op: 6 februari 2019 16:36

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rommelmarkt in de Angstelborgh in Abcoude

Het is onderhand traditie dat op de tweede zaterdag in februari een rommelmarkt georganiseerd wordt door Tympaan-De Baat in ontmoetingscentrum “de Angstelborgh” in Abcoude. Op zaterdag 9 februari a.s. kunt u er tussen 10.00 en 15.00 uur terecht voor allerhande spullen: van kunst tot kitsch! Ook dit jaar is er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: