Carnaval, politiek en een dierenarts op Radio Aalsmeer

Carnaval, politiek en een dierenarts op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 5 februari 2019

Carnaval valt binnen de christelijke traditie op de zondag, maandag en dinsdag direct voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen. Het is bij uitstek het feest van zotheid, spot en uitbundigheid. In Kudelstaart wordt het jaarlijks uitbundig gevierd met een heuse optocht, dit jaar op 3 maart. Ook op Radio Aalsmeer wordt dit jaar carnaval gevierd: donderdag in ‘Echt Esther’ en vrijdag zullen ‘Mark en Eric’ je voorbereiden op dit ‘feest der zotten’. Wist u trouwens al dat Radio Aalsmeer ook op de televisie is terug te vinden? En wel via kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort.
 
Carnaval in ‘Echt Esther’
Ben jij er al een beetje klaar voor carnaval? Edwin wel, hij schreef zelfs zijn eigen hit: Gieneke Loog! Donderdag 7 februari zal presentatrice Esther Sparnaaij in ‘Echt Esther’ uitgebreid met Edwin de Jong in gesprek gaan, maar ook heel veel carnavalsmuziek laten horen. Luister jij ook mee vanaf 19.00 uur?
 
‘Mark en Eric Show’ vieren carnaval met ‘de Baffers’
Een dag later is het opnieuw carnaval op Radio Aalsmeer. Dan bereiden Mark Simoons en Eric Spaargaren samen met Kees van de ‘Mark en Eric Show’ je voor op het carnaval. Het voetbalteam Aalsmeer 2, ook wel bekend onder de naam ‘de Baffers’, komt langs en uiteraard wordt er teruggeblikt op de derby RKDES-Aalsmeer van afgelopen zondag. Een feestelijke radio-uitzending dus aan het begon van je weekend op vrijdagavond 8 februari tussen 19.00 tot 21.00 uur.
 
'Door de Mangel' ontvangt Kudelstaartse dierenarts
De 241egast in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ was Esther Karssing. Zij noemde zichzelf nieuwsgierig, betrokken en oplossingsgericht. De Aalsmeerse is in het dagelijks leven Personal Assistant van een manager van een grote onderneming. “Ik ondersteun 1 op 1 en daar doe ik alles voor. Ik probeer alles wat eenvoudig is uit handen te nemen van mijn manager. Ik spreek altijd van een ‘zakelijk huwelijk’. Daarnaast is Esther coördinator van Buurtgezinnen in Aalsmeer. “We proberen gezinnen die overbelast zijn, de vraaggezinnen, te koppelen aan steungezinnen die graag ondersteuning willen geven”, vertelde Karssing. “Mijn motto van dit moment is dan ook: “Durf te vragen, durf te geven”.
 
Volgens het ketting-principe heeft ook Esther een nieuwe gast gevonden om komende maandag 11 februari plaats te nemen achter de microfoon. Vanaf 19.00 uur zal Stefanie Schuerman naar de studio komen. Zij is de nieuwe dierenarts in Kudelstaart en heeft haar praktijk direct naast de kerk. “Ik wil graag weten wat zij hetzelfde of anders doet dan haar collega’s”, aldus Esther,
Deze en nog vele andere vragen zullen maandag aan de 242egast worden voorgelegd in ‘Door de Mangel’. Mocht je als luisteraar een vraag hebben, mail deze dan naar info@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar de studio.
 
‘RAP’ verhuist naar de dinsdag
Op dinsdag 12 februari is Radio Aalsmeer Politiek (RAP) weer terug, maar wel op een ander tijdstip en op een andere dag. Voortaan is het politieke programma van Radio Aalsmeer op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren.
Erik Kreike en Sem van Hest hebben voor komende dinsdag de fractievoorzitters van de Raad uitgenodigd, of ze allemaal komen is nog onbekend. Wel heeft Ronald Fransen van Groen Links zijn komst bevestigd. En uiteraard wordt getracht de nieuwe burgemeester aan de telefoon te krijgen! 

Laatst bewerkt op: 5 februari 2019 02:12

Bron: Ingezonden Stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Carnaval, politiek en een dierenarts op Radio Aalsmeer

Carnaval valt binnen de christelijke traditie op de zondag, maandag en dinsdag direct voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen. Het is bij uitstek het feest van zotheid, spot en uitbundigheid. In Kudelstaart wordt het jaarlijks uitbundig gevierd met een heuse optocht, dit jaar op 3 maart. Ook op Radio … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: