VLC
Bouwvakkers veroorzaken schoorsteenbrand Breukelen

Bouwvakkers veroorzaken schoorsteenbrand Breukelen


Geplaatst op: 5 februari 2019

Bouwvakkers die bezig waren met de verbouwing van een woning aan de Vrijheidslaan in Breukelen hebben dinsdagmiddag brand veroorzaakt.

De werklui zag dat er een schoorsteen in de woning zat die zij aan het verbouwen waren. Het leek hen een goed idee deze aan te zetten en hiermee wat sloophout te verbranden. Niet veel later stond de woning vol met rook.

Roetdeeltjes in het schoorsteenkanaal hadden vlam gevat en de schoorsteen begon behoorlijk te roken. De hele woning stond vol waarna de brandweer werd gebeld. Die hadden het vuur snel onder controle.

De brandweer heeft de schoorsteen geraagd en het brandende hout geblust. Tijdens deze werkzaamheden was een deel van de Vrijheidslaan afgesloten.

Laatst bewerkt op: 5 februari 2019 13:53

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwvakkers veroorzaken schoorsteenbrand Breukelen

Bouwvakkers die bezig waren met de verbouwing van een woning aan de Vrijheidslaan in Breukelen hebben dinsdagmiddag brand veroorzaakt. De werklui zag dat er een schoorsteen in de woning zat die zij aan het verbouwen waren. Het leek hen een goed idee deze aan te zetten en hiermee wat sloophout … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: