001 - Homan Zonnepanelen
Taalcoaches belangrijk bij taalaanpak De Ronde Venen

Taalcoaches belangrijk bij taalaanpak De Ronde Venen


Geplaatst op: 5 februari 2019

Maandagavond 28 januari organiseerden ’t Gilde De Ronde Venen, Stichting Tympaan-De Baat en de gemeente een avond voor taalcoaches. De avond werd geopend door wethouder Schuurs. Zij sprak haar waardering uit voor de inzet van de taalcoaches.

Tijdens de bijeenkomst werden de plannen gepresenteerd voor een betere taalaanpak in De Ronde Venen. Vier werkgroepen van inwoners en professionals hebben deze plannen gemaakt. De vrijwillige taalcoaches hebben een belangrijke rol bij de uitvoering van de plannen. Om die reden werden zij geïnformeerd. Ook werd hen om aanvullingen gevraagd. De taalcoaches stelden bijvoorbeeld voor om meer lesmateriaal beschikbaar te stellen en meer bekendheid te geven aan het lesaanbod.

Wilt u ook taalcoach worden? Meld u dan aan bij ’t Gilde De Ronde Venen of Stichting Tympaan-De Baat & Servicepunten.    


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Taalcoaches belangrijk bij taalaanpak De Ronde Venen

Maandagavond 28 januari organiseerden ’t Gilde De Ronde Venen, Stichting Tympaan-De Baat en de gemeente een avond voor taalcoaches. De avond werd geopend door wethouder Schuurs. Zij sprak haar waardering uit voor de inzet van de taalcoaches. Tijdens de bijeenkomst werden de plannen gepresenteerd voor een betere taalaanpak in De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: