VLC
Grote verkeerscontrole N212 Wilnis

Grote verkeerscontrole N212 Wilnis


Geplaatst op: 6 februari 2019

Bij een grote politiecontrole langs de N212 bij Wilnis zijn woensdag meerdere bestuurders op de bon geslingerd. Zowel de belastingdienst als de verkeerspolitie waren aanwezig.

Agenten hielden de controle op de parkeerplaats bij de begraafplaats langs de N212. Meerdere auto's met een aanhangwagen werden van de weg gehaald voor een technische controle en ook scooterrijders werden van de weg geplukt om de constructiesnelheid te meten. Daarnaast heeft de politie diverse bestuurders op de bon geslingerd voor het niet handsfree bellen en het niet dragen van een gordel.

Naast de politiecontrole haalden ook de belastingdienst meerdere wagens met buitenlandkenteken van de weg om te kijken of alles in orde was en zij de juiste belastingen betalen.Laatst bewerkt op: 6 februari 2019 12:33

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote verkeerscontrole N212 Wilnis

Bij een grote politiecontrole langs de N212 bij Wilnis zijn woensdag meerdere bestuurders op de bon geslingerd. Zowel de belastingdienst als de verkeerspolitie waren aanwezig. Agenten hielden de controle op de parkeerplaats bij de begraafplaats langs de N212. Meerdere auto's met een aanhangwagen werden van de weg gehaald voor een technische … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: