20-24 februari: kermis bij sporthal de Bloemhof

20-24 februari: kermis bij sporthal de Bloemhof


Geplaatst op: 6 februari 2019

Van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari is er kermis in Aalsmeer. De kermis staat op het parkeerterrein bij sporthal de Bloemhof en heeft met name attracties voor gezinnen en jonge kinderen. De kermis is open van 13:00 tot 22:00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari tot 23:00 uur. Het grasveld aan de Ecuadorlaan wordt ingericht als tijdelijk parkeerterrein voor bezoekers van de sporthal en de kermis. Bezoekers worden verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen. Vanwege de kermis is het parkeerterrein bij de Bloemhof vanaf maandag 18 februari t/m zondag 24 februari afgesloten.

De kermis in Aalsmeer vond jaren plaats op het parkeerterrein aan de Dreef bij Zwembad de Waterlelie. Het parkeerterrein bleek echter niet geschikt meer voor de kermis, waardoor in 2018 geen kermis was. In overleg met de beheerder van de sporthal, de kermisexploitant en de gemeente is het terrein bij de sporthal als alternatief gevonden.

Laatst bewerkt op: 6 februari 2019 12:06

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

20-24 februari: kermis bij sporthal de Bloemhof

Van woensdag 20 februari tot en met zondag 24 februari is er kermis in Aalsmeer. De kermis staat op het parkeerterrein bij sporthal de Bloemhof en heeft met name attracties voor gezinnen en jonge kinderen. De kermis is open van 13:00 tot 22:00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: