VLC
Ondernemers en werkzoekenden vinden elkaar bij de Meet&Greet 50plus

Ondernemers en werkzoekenden vinden elkaar bij de Meet&Greet 50plus


Geplaatst op: 8 februari 2019

Door de aantrekkende economie is het voor veel werkgevers moeilijk om vacatures ingevuld te krijgen. Met een grote databank aan enthousiaste werkzoekenden maken wij ons hard voor de arbeidspositie van 50plussers. Zowel ondernemers als werkzoekenden zijn dan ook van harte uitgenodigd om op donderdag 21 februari vanaf 16.30 uur naar de Meet&Greet 50plus te komen in het Werkcentrum aan de Rondweg 1a in Mijdrecht.

Bent u ondernemer?

Grijp uw kans om uw organisatie onder de aandacht te brengen en maak kennis met gedreven kandidaten! Ontmoet ambachtsmannen/-vrouwen, nauwkeurige administratieve ondersteuners, vakbekwame technische professionals en klantvriendelijke resultaatgerichte werkzoekenden. Ga met elkaar in gesprek en ontdek wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Bent u werkzoekende?

Bent u een ervaren talent, maar krijgt u te weinig kans om dit bekend te maken aan werkgevers? Bent u op zoek naar werk en wilt u graag in gesprek met ondernemers over hoe u hen kunt ondersteunen met uw achtergrond? Ontmoet werkgevers die op zoek zijn naar gemotiveerde en ervaren werkzoekenden, zoals u. Ga met elkaar in gesprek en ontdek wat u voor een bedrijf kunt betekenen.

Programma

Onder leiding van dagvoorzitter José Boesten, voorzitter van Ondernemersvereniging Abcoude-Baambrugge, krijgen ondernemers én werkzoekenden in het Werkcentrum in Mijdrecht het volgende programma aangeboden:

Vanaf 16.30 uur            Inloop
17.00 – 17.10 uur          Welkom door wethouder Alberta Schuurs
17.10 – 17.30 uur          Meerwaarde 50plussers en diensten van het Werkcentrum
17.30 – 18.30 uur          Ondernemers en werkzoekenden gaan met elkaar in gesprek
18.30 – 19.00 uur          Netwerkborrel

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via werkcentrum@derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 8 februari 2019 19:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ondernemers en werkzoekenden vinden elkaar bij de Meet&Greet 50plus

Door de aantrekkende economie is het voor veel werkgevers moeilijk om vacatures ingevuld te krijgen. Met een grote databank aan enthousiaste werkzoekenden maken wij ons hard voor de arbeidspositie van 50plussers. Zowel ondernemers als werkzoekenden zijn dan ook van harte uitgenodigd om op donderdag 21 februari vanaf 16.30 uur naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: