Verdiende zege CSW

Geplaatst op: 11 februari 2019

Het was moeilijk voetballen zaterdag in Loosdrecht. Met een stevige storm dwars over het veld was het voor beide ploegen lastig om tot goed combinatievoetbal te komen. Er was veel balverlies aan beide kanten en beide ploegen werden in de beginfase dan ook nauwelijks gevaarlijk. Een hoekschop van Victoria leek gevaarlijk te worden door de straffe wind maar eindigde toch in de handen van doelman Rahim Gok. Ook een vrije trap van Victoria vanaf de zijkant werd door CSW goed verdedigd. CSW kreeg halverwege de eerste helft zijn eerste goede kans via Mike Cornelissen na een vrije trap van Nick van Asselen. Cornelissen schoot echter tegen het lichaam van de keeper. Daarna een rush van eigen helft van Dave Cornelissen richting het doel maar zijn schot ging naast. Vlak voor rust nog een klein kansje voor Victoria maar de inzet was te slap om Gok te kunnen passeren.

Na rust een veel feller CSW dat uit de kleedkamer kwam en verbeten op jacht ging naar een voorsprong. Dat leverde al snel het gewenste resultaat op. Na 50 minuten spelen kreeg CSW een vrije trap. Menno v.d. Leeden vond de vrijstaande Robbert Kompier die de bal doorkopte naar Mike Cornelissen en oog in oog met de doelman faalde Cornelissen niet. Nauwelijks 3 minuten later kreeg CSW een strafschop omdat Mike Cornelissen binnen de zestien werd gevloerd. Sven van de Horst liet zich niet gek maken door de doelman van Victoria en schoot uiterst koelbloeding binnen. Hierna controleerde CSW de wedstrijd en kreeg mogelijkheden op een ruimere score maar was te slordig bij de laatste bal. Victoria probeerde het tij nog te keren maar de ploeg was niet bij machte om het CSW echt lastig te maken. Een minuut of 10 voor tijd werd de wedstrijd definitief beslist toen Dave Cornelissen helemaal alleen op doel afliep en vervolgens zeer beheerst afrondde. Vlak voor tijd pakte ook Justin Blok zijn goaltje nog mee. Hij werd weggestuurd door Erik Mulder en alleen voor de keeper rondde hij ook keurig af.

Laatst bewerkt op: 11 februari 2019 08:17

CSW moest zaterdag op bezoek bij Victoria uit Loosdrecht en boekte daar een ruime overwinning. Na een matige eerste helft met een 0-0 ruststand stapte de ploeg uit Wilnis na 90 minuten uiteindelijk nog met een ruime 0-4 overwinning van het veld. Het was moeilijk voetballen zaterdag in Loosdrecht. Met … Lees meer »